Η Τουρκία δεν συμμορφώνεται με τους περιορισμούς την τελευταία εβδομάδα ή 35 χιλιάδες 544 άτομα

35 χιλιάδες 544 άτομα την περασμένη εβδομάδα για να λάβουν νομικά μέτρα δεν πληρούν τους περιορισμούς στην Τουρκία

Η Τουρκία δεν συμμορφώνεται με τους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας μεταξύ 4-11 Ιανουαρίου 35 χιλιάδες 544 άτομα σε νομικές / διοικητικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν.

35 χιλιάδες 544 άτομα την περασμένη εβδομάδα για να λάβουν νομικά μέτρα δεν πληρούν τους περιορισμούς στην Τουρκία

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Δημοκρατία της Τουρκίας, σε δήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών, ενός νέου τύπου Κορωνοϊός Υπενθυμίστηκε ότι οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που ισχύουν για την προστασία της κοινωνικής και ατομικής υγείας στον αγώνα κατά της επιδημίας συνεχίζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώθηκε ότι η απαγόρευση επιβολής επιβλήθηκε μεταξύ 21.00-05.00 τις καθημερινές και από τις 21.00 την Παρασκευή το απόγευμα έως τις 05.00 τη Δευτέρα, και ότι οι πολίτες συμμορφώθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τον έκτο περιορισμό.

Πολίτες που δεν συμμορφώθηκαν με την απαγόρευση δήλωσαν ότι διεξήχθη διοικητική ή δικαστική διαδικασία και έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

“Από Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, από τις 21:00 έως τις 05:00 τις καθημερινές, συνολικά 35 χιλιάδες 544 άτομα που δεν συμμορφώνονται με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας που ξεκινούν στις 21.00 την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου την Παρασκευή και διαρκούν έως τις 05:00 τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, είναι Έχουν αναληφθεί δικαστικές ή διοικητικές ενέργειες στο πλαίσιο των σχετικών άρθρων της.

Η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων συνεχίζεται, χάρη στους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας και άλλα μέτρα που ελήφθησαν. Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας μας ενάντια στην πανδημία και αρχίσουμε να ομαλοποιούμε, πρέπει να συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε με άλλους κανόνες όπως ο καθαρισμός, η μάσκα και η απόσταση. Ευχαριστούμε το αγαπημένο μας έθνος για την υπομονή, τη θυσία και την κατανόηση που έχει δείξει σε αυτήν τη διαδικασία. “

Πηγή: ΑΑ

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source