Η Τουρκία είναι ικανοποιημένη με τα εγκαίνια μιας νέας κυβέρνησης στην Υεμένη

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρέτισε τον όρκο της νέας κυβέρνησης στην Υεμένη.

Στη δήλωση του Υπουργείου, αναφέρεται ότι η σύγκρουση στην Υεμένη μετατράπηκε σε μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική τραγωδία, ελπίζοντας ότι αυτή η εξέλιξη θα συμβάλει στο τέλος της σύγκρουσης και της τρέχουσας ανθρωπιστικής κρίσης που συνεχίζεται για περισσότερα από 6 χρόνια στη χώρα.

Στη δήλωση, η οποία ανέφερε ότι αυτή η κατάσταση επιδεινώθηκε από την επίδραση του νέου τύπου επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19), καταγράφηκαν τα εξής:

“Σε αυτό το πλαίσιο, μια διαρκής πολιτική λύση στη χώρα έχει καταστεί πιο επείγουσα ανάγκη κράτους ποτέ. Η Τουρκία, δήλωσε ότι οι διαφορές που σχετίζονται με τον ΟΗΕ σύμφωνα με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και καθιέρωσαν διεθνείς παραμέτρους, βάσει του διαλόγου και της συνταγματικής νομιμότητας, της πολιτικής ενότητας και της εδαφικής ακεραιότητας της Υεμένης υποστηρίζει την επίλυση στο πλαίσιο του σεβασμού. “

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source