Η Τουρκία και η κάμερα παρακολούθησης πυρκαγιάς TRNC έχουν δωρίσει ηλιακούς συλλέκτες

Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) σε τελετή στο Τμήμα Δασών, ο Πρέσβης της Τουρκίας στη Λευκωσία, Αλί Μουράτ Μπασέρ, εξοπλισμός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων παρέδωσε στον Υπουργό Ναζίμ Κάβουσογλου.

Οι υπουργοί Cavusoglu, ηλιακοί συλλέκτες και κάμερες που καθορίζουν ότι η πυρκαγιά είναι ευνοϊκή για την έγκαιρη παρέμβαση του υπουργείου Γεωργίας και Δασών της Τουρκίας, δήλωσε ότι έκανε τα φυτά κάθε χρόνο για να βοηθήσει την επανεμφύτευση δασών καύσης της ΤΔΒΚ.

μέρος της καταπολέμησης των δασικών πυρκαγιών, μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων που χρησιμοποιούνται στην Τουρκία (UAV) προς την κατεύθυνση της παρατήρησης στον υπουργό Γεωργίας και Δασών της ΔΔΔ Μπεκίρ Καβούσογλου είπε ότι συμφώνησαν με τον Πακδημίρλι “Η κύρια στάση μας χαιρετίζουμε” Τι γίνεται αν αυτό Οι προσπάθειες της ΤΔΒΚ στην Τουρκία γίνονται. Η Τουρκία, από τους ανθρώπους μας, τα φυτά μας στα δάση, προωθεί τον τεχνικό μας εξοπλισμό ενώ βρίσκεται στη θυσία. ” είπε.

“Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντικατοπτρίσουμε αυτό στην Τουρκία προς την ΤΔΒΚ”

Πρέσβης Başçer, «Ο κ. Αντιπρόεδρος του Προέδρου μας, υπό την προεδρία του, από τις οδηγίες του Προέδρου μας να απαντήσουν στους αδελφούς και τις αδελφές μας στη Βόρεια Κύπρο, όπου οι Τούρκοι ζουν από προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής, μέχρι τα φυτά από το εμβόλιο, εμείς δείξτε τα μέγιστα για να αντικατοπτρίσετε την Τουρκία στην ΤΔΒΚ. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Τα UAV της Τουρκίας για δασικές πυρκαγιές θα πρέπει να παραμείνουν καλά εντός των συνόρων της ΤΔΒΚ που πρέπει να γίνουν στην πίστα και φέτος η Τουρκία που ανακοίνωσε ο Başçer θα αναπτυχθεί στο νησί ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου που ανήκει στο Υπουργείο Γεωργίας και Δασών, τόνισε ότι στόχος ήταν να αποφευχθεί η εμφάνιση πυρκαγιών στα δάση.

Ο Başçer η κάμερα και το πάνελ επιθυμούσαν να συμβάλουν σε ένα γαλήνιο καλοκαίρι, οι εγκαταστάσεις εντός της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ θα συνεχίσουν να μοιράζονται, είπε.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source