Η Τουρκία με Ρώσους αξιωματούχους ήταν η πιθανότητα κοινής παραγωγής του S-400 ρώτησε: Εργαζόμαστε σε αυτό

πανό8

Ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας Alexei Frolunda, S-400, η ​​αεροπορική άμυνα, ενόψει ερωτήσεων σχετικά με τη δυνατότητα από κοινού παραγωγής με συστήματα στην Τουρκία, δήλωσε ότι η συνέχιση των διαπραγματεύσεων για διάφορους τομείς στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας με την Άγκυρα.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας (FSVTS) Alexei Frolkin, Τουρκία για τις νέες παραδόσεις S-400 και συνομιλίες σχετικά με κοινά θέματα παραγωγής που ρωτήθηκαν σε ποιο σημείο.

πανό134

«Είμαστε πάντα σε επαφή με τους Τούρκους εταίρους μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε διάφορους τομείς στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας», δήλωσε ο Frolkin σχετικά με την ερώτηση. Ο Αντιπρόεδρος του FSVTS δεν κοινοποίησε άλλες λεπτομέρειες.

Η Ρωσία και η Τουρκία βάσει συμφωνιών με τέσσερα S-400 είχαν παραδώσει μπαταρία. Η αξία της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών, ανακοινώθηκε στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι γνωστό ότι η επιλογή που περιλαμβάνεται στην προαναφερθείσα συμφωνία περιλαμβάνει την πιθανότητα η τουρκική πλευρά να συμμετέχει σε ένα ορισμένο ποσό παραγωγής σε περίπτωση δεύτερης αποστολής.

Source