Η Τουρκία, οι Τουρκοκύπριοι θα είναι οι επόμενοι

Διαφήμιση

14 παιδιά που μαρτύρησαν στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου στις 14 Αυγούστου 1974 θάφτηκαν την άλλη μέρα μετά την αναγνώρισή τους.

Ο αντιπρόεδρος Fuat Oktay έκανε δήλωση για το θέμα.

“Σήμερα όπως ήταν χθες, αύριο η Τουρκία, οι Τουρκοκύπριοι θα είναι οι επόμενοι”

Ο Αντιπρόεδρος Oktay είπε τα ακόλουθα στη θέση:

“Ο αποχαιρετισμός των παιδιών μας που μαρτύρησαν στις φρικαλεότητες της ΕΟΚΑ στην ΤΔΒΚ για την αιώνια ανάπαυσή τους έφερε ξανά τις οδυνηρές αναμνήσεις στα μάτια μας. Η νοοτροπία που αγνοεί την τουρκική παρουσία στο νησί, προσπαθεί να την καταστρέψει και να το συγχωρήσει, ζωντανεύει σήμερα σε μια άλυτη κατάσταση. στην Τουρκία, θα είναι δίπλα στον Τουρκοκυπριακό λαό με κάθε δυνατό τρόπο, μπορεί η ιδιοκτησία, τα δικαιώματα και να προστατεύσει τα συμφέροντα, η τήρηση θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα. αυτό το γεγονός πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλο τον κόσμο και πρέπει να συμβάλει στη διαδικασία για μια δίκαιη λύση. ”

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source