“Η Τουρκία, οι Τουρκοκύπριοι θα είναι οι επόμενοι …”

Αντιπρόεδρος της TC Fuat Oktay:

14 παιδιά που μαρτύρησαν στην ΤΔΒΚ στις 14 Αυγούστου 1974 θάφτηκαν τις προάλλες, αφού έγινε η αναγνώρισή τους. Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Fuat Oktay, κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “όπως ήταν χθες, σήμερα και αύριο, οι Τουρκοκύπριοι θα είναι οι επόμενοι”, είπε.

Αντιπρόεδρος της TC Fuat Oktay:

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Αντιπρόεδρος της Τουρκίας Fuat Oktay, 14 Αυγούστου 1974 μετά την ταφή μετά από τα 14 παιδιά που σκοτώθηκαν την περασμένη ημέρα, μια ταυτοποίηση έγινε κοινή χρήση μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο Οκτάι είπε, “Η αποστολή των κουταβιών μας που μαρτύρησαν στις φρικαλεότητες της ΕΟΚΑ στην ΤΔΒΚ στην αιώνια ανάπαυσή τους έφερε ξανά τις οδυνηρές αναμνήσεις στα μάτια μας.”

Ο Οκτάι είπε τα ακόλουθα στην ανάρτηση:

«Ο αποχαιρετισμός των κουταβιών μας που μαρτύρησαν στις φρικαλεότητες της ΕΟΚΑ στην ΤΔΒΚ για την αιώνια ανάπαυσή τους έφερε ξανά τις οδυνηρές αναμνήσεις στα μάτια μας. Η νοοτροπία που αγνοεί, προσπαθεί να καταστρέψει και να συγχωρήσει την τουρκική παρουσία στο νησί είναι ακόμα ζωντανή σήμερα. σήμερα όπως χθες, αύριο η Τουρκία, οι Τουρκοκύπριοι θα είναι εκεί με όλες τις εγκαταστάσεις, τη ζωή, την ιδιοκτησία, τα δικαιώματα και θα προστατεύουν τα συμφέροντα, θα συνεχίσουν να επιβλέπουν την αποφασιστικότητα. Όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτήν την πραγματικότητα και να συμβάλει στη διαδικασία για μια δίκαιη λύση. “

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source