«Η Τουρκία πρέπει να προσαρτηθεί στην Κύπρο» | υπόσχεση diyarbakır

Ο Hacı Kurt, επικεφαλής του τμήματος DİN-BİR-DER Şanlıurfa, αντέδρασε στην απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) να κλείσει τα μαθήματα Κορανίου στη χώρα με το πρόσχημα ότι είναι αντίθετο με την αρχή του κοσμισμού.>

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) αποφάσισε να κλείσει τα μαθήματα Κορανίου στη χώρα με το πρόσχημα ότι είναι αντίθετο με την αρχή του κοσμικού.

Μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, οι δραστηριότητες των μαθημάτων Κορανίου σταμάτησαν επίσημα στη χώρα. Οι αντιδράσεις δεν καθυστέρησαν όταν μια μουσουλμανική χώρα έκλεισε τα μαθήματα του Κορανίου λόγω του λεγόμενου κοσμισμού στον ιερό μήνα του Ραμαζανιού, όταν το Κοράνι απεστάλη.

Ο Χάτσι Κρτ, επικεφαλής του Τμήματος Şanlıurfa του DİN-BİR-DER, αντέδρασε στην απόφαση που έλαβε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και δήλωσε ότι ο κοσμισμός δεν έφερε στους ανθρώπους τίποτα παρά κακό.

Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, η οποία παραλήφθηκε μετά από αυτήν την απόφαση, δηλώνοντας ότι η Τουρκία θα πρέπει να προσχωρήσει ο Χάτζ Κουρτ από αυτές τις χώρες, επέστησε την προσοχή στη σημασία της Κύπρου για την Τουρκία.

“ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ QUR’AN ΜΕ ΚΕΡΙΜ”

Τονίζοντας ότι το Κοράνι είναι ένα βιβλίο της ζωής που περιλαμβάνει ολόκληρη την ευτυχία μας, ο Χάτσι Κρτ είπε, «Το Κοράνι είναι το τελευταίο βιβλίο που έστειλε ο Αλλάχ και είναι η πηγή ζωής για τους Μουσουλμάνους. Είναι ένα μοναδικό βιβλίο για την ευτυχία του το επόμενο. Το Κοράνι είναι ένα βιβλίο της ζωής που περιλαμβάνει ολόκληρη την ευτυχία μας. 9) Εφόσον το Κοράνι ως θεϊκό βιβλίο οδηγεί τους ανθρώπους στο σωστό δρόμο, όλη η ανθρωπότητα πρέπει να συμμορφώνεται με το Κοράνι. Σήμερα, η ταλαιπωρία, το κακό, η σφαγή , το ενδιαφέρον, η δωροδοκία και η ανηθικότητα που επιβάλλονται στα ανθρώπινα όντα από ανθρώπινα συστήματα. Όλα προέρχονται από μη Κορανικά συστήματα. “

“ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ QUR’AN ΠΑΝΤΑ

Δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι που ακολουθούν το Κοράνι θα σωθούν και εκείνοι που εγκαταλείπουν το Κοράνι θα υποτιμηθούν, ο Χάτσι Κρτ είπε, “Οι άνθρωποι που κρατούν το Κοράνι θα προχωρήσουν τόσο στον κόσμο όσο και στο μέλλον, και ο Αλλάχ τους δίνει την κυριαρχία του κόσμου. Από αυτή την άποψη, ο Προφήτης είπε, “Ο Αλλάχ Παντοδύναμος μεγάλωσε μερικούς λαούς με αυτό το βιβλίο και υποτιμήθηκε μερικούς λαούς. Από την εποχή του Προφήτη μας, οι άνθρωποι που ενήργησαν σύμφωνα με το Κοράνι ανέκαθεν ανέβηκαν και κυβερνούσαν κόσμο. Όταν οι Μουσουλμάνοι “Αν έφυγαν από τη δουλειά τους, ακολούθησαν τα ανθρώπινα συστήματα. Επομένως, σήμερα η κατάσταση των Μουσουλμάνων είναι προφανής.” Μίλησε με τη φόρμα.

“ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ είναι η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ”

Δηλώνοντας ότι ο Necmettin Erbakan έφτασε στην Κύπρο, ο Hacı Kurt είπε: «Μακάρι ο Αλλάχ για την ειρηνευτική επιχείρηση στις 20 Ιουλίου 1974, ο Necmettin Erbakan Hodja πήγε στην Κύπρο με την ενημέρωση που έλαβε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Semih Sancar. δόθηκε από τον Erbakan Hodja. Εάν ο κυβερνητικός εταίρος εκείνης της ημέρας είχε κάνει ό, τι είπε ο Erbakan Hoca, όλη η Κύπρος θα ληφθεί. Ο Erbakan είχε αδύναμο χέρι εκείνη την εποχή, ήταν μειοψηφία στην κυβέρνηση. Ωστόσο, το ήμισυ της Κύπρου ήταν πήρε. Ο χρόνος πέρασε και η Δημοκρατία ιδρύθηκε στην Κύπρο. Δεν αναγνωρίσαμε τη Δημοκρατία που ιδρύθηκε εδώ. Σήμερα υπάρχουν 60 ισλαμικές χώρες, αλλά κανείς δεν αναγνωρίζει την Κύπρο. Η Κύπρος όλοι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, τα έξοδα του κράτους και πληρώνονται από εκεί. στρατιώτες δαπανά την Τουρκία. ακόμη και το νερό της Κύπρου πληροί την Τουρκία. παρέχουμε φόρο με τις ανάγκες της Κύπρου. μίλησε.

“Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΛΑ”

Οι Κύπριοι προσκυνητές της Τουρκίας που θέλουν την προσάρτηση Kurt, “Έχω μια πρόταση στους κρατικούς μας αξιωματούχους. Συνημμένη με τη Ρωσική Κριμαία, και έμεινε στην Κριμαία Ρωσία. Σιωνιστές, προσάρτηση της Συρίας στα ύψη του Γκολάν και κολλημένη σε αυτήν. Στην Τουρκία όταν η Κύπρος είναι προσαρτημένο, η Προεδρία των Θρησκευτικών Υποθέσεων θα στείλει muftis εκεί. Γιατί πρέπει να απαγορευτεί η ανάγνωση του Κορανίου στην Κύπρο; δεν είναι ένα σύστημα που έστειλε ο Θεός. Το Κοράνι είναι ο ιερός οδηγός ζωής. “το istirhamı ως πολίτες του κράτους μας · η προσάρτηση της Κύπρου. Η Κύπρος, η ζωτική ζωή της Τουρκίας είναι και το κάστρο. Η Κύπρος χάθηκε Η Τουρκία παραμένει ευάλωτη. λαμβάνει μέτρα για προσθήκες.” Μίλησε με τη φόρμα.

.Source