“Η Τουρκία συνέχισε να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται το 2020” – Ατζέντα Golcuk

Το AK Party Kocaeli πραγματοποίησε την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επαρχίας της χρονιάς στην αίθουσα Dr.Şefik Postalcıoğlu στην Έκθεση İzmit. Ο επαρχιακός πρόεδρος του AK Party Istanbul Mehmet πενήντα πέντε, το 2020, η πανδημία έπληξε τη σφραγίδα από το πίσω μέρος του καταφυγίου, χωρίς δικαιολογία να ανακοινωθεί ότι η ανάπτυξη και η συνέχιση της ανάπτυξης της Τουρκίας.

ΠΕΜΠΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2020

Ο επαρχιακός πρόεδρος του AK Party Istanbul Mehmet Πενήντα πέντε από την περίοδο της επιδημίας της Τουρκίας έχει προωθηθεί σε αξία για τον κόσμο, για τα ανθρώπινα όντα, ότι πέτυχε επίσης σημαντικές επενδύσεις στη χώρα στα σύνορα, είπε ότι έχει γίνει μια πιο σημαντική δύναμη στη διασυνοριακή επιχείρηση. Η εθνική και τοπική αμυντική βιομηχανία, ηλεκτρικό εγχώριο αυτοκίνητο σημείωσε ότι αυτό άνοιξε το δρόμο για τις επενδύσεις της Τουρκίας. Ο Έλιμπας δήλωσε ότι η πιο σημαντική εξέλιξη όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στον κόσμο το 2020 ήταν η επανέναρξη του τζαμιού της Αγίας Σοφίας και είπε:

ΣΗΜΕΙΟ PANDEM ΣΤΟ 2020

«Βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, το 2020 να σηματοδοτεί το ξέσπασμα του Kovid-19.
Ενώ 80 εκατομμύρια άνθρωποι πιάστηκαν σε αυτήν την επιδημία σε όλο τον κόσμο, περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν. Πέθανε λόγω αυτής της επιδημίας είναι οι 19 χιλιάδες άνθρωποι μας στην Τουρκία.
Με την πανδημία, τα συστήματα υγείας των χωρών εμφανίστηκαν επίσης στο προσκήνιο. Οι προχωρημένες χώρες είναι επίσης δυσκολίες ακόμη και όταν ζουν σε αυτό το ζήτημα, ειδικά τα τελευταία 18 χρόνια, η πόλη που έδωσε στην Τουρκία το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά οι επενδύσεις σε νοσοκομεία έχουν δώσει το όνομά της. Αυτόχθονες αναπνευστικές συσκευές, νοσοκομεία, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, νέοι ή ηλικιωμένοι με δείγμα-Τουρκία όλοι οι πολίτες που νοιάζονται για την υγεία τους ήταν μια κατανόηση της χώρας.
Η επιδημία είχε αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας άμεσα ή έμμεσα.
Ειδικότερα, παρά τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η Τουρκία έχει συνηθίσει να βγαίνει με τις λιγότερες ζημιές από τις δυσμενείς συνθήκες των πολιτών όλων των πόρων, συνεχίζει να τη χρησιμοποιεί. “

ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

«Ο κόσμος πέρασε το 2020 αντιμετωπίζοντας την επιδημική κρίση. Από τις χώρες του Μαρτίου, μόνο ιοί και των δύο υγείας όταν ασχολούνται με τη διαγραφή τόσο του οικονομικού αντίκτυπου της Τουρκίας 2023 όσο και του 2053, χωρίς συμβιβασμούς με το όραμα του 2071, φέτος χωρίς δικαιολογία για τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
Νωρίτερα φέτος, η επιχείρηση Spring Shield και η επιχείρηση Claw-Tiger σημείωσαν σημαντική επιτυχία εναντίον τρομοκρατών εκτός των συνόρων. Η τρομοκρατική οργάνωση του PKK που ονομάζεται προδότης ήρθε στην Τουρκία στις αρχές των 40 ετών, σήμερα αποσυναρμολογείται και διατίθεται εντελώς από το κράτος μας.
Ο Καραμπάχ, ο οποίος βρίσκεται υπό την κατοχή της Αρμενίας εδώ και 30 χρόνια, κέρδισε την ελευθερία του με την υποστήριξη που δώσαμε στους αδελφούς μας του Αζερμπαϊτζάν τόσο στο γήπεδο όσο και στο τραπέζι. Το κλειστό Varosha στη Βόρεια Κύπρο άνοιξε ξανά σε πολίτες μετά από 46 χρόνια. Τοπικά και εθνικά όπλα, σιχάι, πυραύλους, άρματα μάχης και η μειωμένη εξάρτηση από το ξένο και η Τουρκία μπορούν να πάρουν τις δικές του αποφάσεις τώρα, 100 χρόνια αργότερα πήγε πίσω στο έδαφος της Λιβύης.
Το τζαμί της Αγίας Σοφίας, που σημαίνει την αρχή μιας νέας εποχής και μια καλή είδηση ​​όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ολόκληρη την ισλαμική γεωγραφία από την Παλαιστίνη έως το Αρακάν, είναι πραγματικά ανοιχτό για να λατρευτεί μετά από 86 χρόνια, στην πραγματικότητα, το 2020 είναι ίσως το πιο ευτυχισμένο και πιο όμορφο. ήταν τα νέα. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο ευγνώμονες στον Αλλάχ που βίωσε αυτή τη χαρά με την ηγεσία του Προέδρου μας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και την ακλόνητη διορατικότητα του έθνους μας. “

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

“Η Τουρκία, ως δικαιολογία έθνος παραγωγής και επίσης χωρίς να παραμεληθεί η ανάπτυξη, η ανάπτυξη συνεχίστηκε σε όλους τους τομείς. Επειδή έπρεπε. Δεν μπορούσε να σταθεί πίσω από έναν τέτοιο ηγέτη μετά από δεκαετίες απώλειας. Έχοντας αυτό κατά νου, το πρώτο μας ηλεκτρικό αυτοκίνητο οικιακής χρήσης, το TOGG, παρουσιάστηκε φέτος. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά μας σε αυτόν τον δρόμο με το άνοιγμα της πρώτης εγχώριας μονάδας παραγωγής λιθίου. Βρίσκοντας αποθέματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, οι επόμενες ανακαλύψεις της Μεσογείου σε τομείς όπως η ενεργειακή αναζήτηση για ζητήματα δικαιωμάτων στην Τουρκία για την επίτευξη αυτού του απίστευτου έργου στη γεωργία συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Φυσικά, όχι μόνο οι εθνικές, αλλά και οι τοπικές κυβερνήσεις μας, το Kocaeli συνέχισε να παράγει και να ανανεώνεται το 2020 παρά την επιδημική κρίση. “

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ KOCAELİ

«Ενώ η κατασκευή του μετρό του μητροπολιτικού μας δήμου Kocaeli στο Gebze συνεχίζεται, το έργο που θα διασφαλίσει τη συνέχιση του δρόμου tamvay στη δυτική κατεύθυνση στο Izmit έχει φτάσει στο διαγωνισμό. Επιπλέον, χάρη σε έργα όπως η παραγωγή φαρμάκων και αρωματικών φυτών και το komeksepeti.com, ανοίχθηκαν πόρτες παραγωγής τόσο για τους αγρότες όσο και για τις γυναίκες μας. Έχουν ληφθεί πολύ σημαντικά βήματα σχετικά με τον αστικό μετασχηματισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή Izmit Cedit, σχεδόν χίλιες κατοικίες μετατράπηκαν επιτόπου και άλλες 4,89 κατοικίες συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα σε άλλες περιοχές. Εκτός από όλα αυτά, 286 εκατομμύρια TL υποστήριξη δόθηκε απευθείας από τον Μητροπολιτικό μας Δήμο Kocaeli φέτος στους πολίτες και τους εμπόρους μας που επλήγησαν από την επιδημία. Ως αποτέλεσμα, αφήνοντας το 2020 πίσω με μια κατανόηση που υποστηρίζει πάντα την κυβέρνησή της, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες της και δεν χάνει ένα δευτερόλεπτο, μπαίνουμε στο 2021 με ελπίδα και αποφασιστικότητα να εργαστούμε σκληρότερα. Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω όλους τους πολίτες μας για το νέο έτος εκ των προτέρων και εύχομαι το 2021 να φέρει υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλη την ανθρωπότητα, ειδικά στη χώρα μας. “

Source