Η Τουρκία υπέβαλε αίτηση χωρίς διακοπή καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που έληξε τους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Μέτρα μάχης τύπου koronavirüsl (εντός του Kovid-19) σε ολόκληρη την Τουρκία την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας στις 21:00 ώρες με τους περιορισμούς στους δρόμους, από τις 05:00 που έληξαν.

Μετά την Προεδρική Συνάντηση του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Συγκρότημα, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε νέα μέτρα για την καταπολέμηση του Kovid-19. Ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα υπάρχουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00 τις καθημερινές και από τις 21.00 την Παρασκευή έως τις 05.00 τη Δευτέρα.

Η Τουρκία κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο των περιορισμών που εφαρμόστηκαν συνεχίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε στις 4-7 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η τέταρτη της οποίας ξεκίνησε στις 21:00 την Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου και εφαρμόζεται συνεχώς το σαββατοκύριακο, έληξε στις 05:00.

Οι απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχιστούν έως ότου ληφθεί νέα απόφαση.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source