“Η Τουρκική Άγκυρα σε περίπτωση που επιδεικνύει καλή στάση

Nikos Dendias:

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ντεντιάς θα ηγηθεί, θα πάει στην Άγκυρα της Τουρκίας σε περίπτωση που επιδείξει καλή στάση και είπε ότι ελπίζει για επανάληψη των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

Nikos Dendias:

Συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Δένδιας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερωνύμων Β. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που θα επικεφαλής ο Ντέντιας για την επίσκεψή του στην Τουρκία και τη Λιβύη.

δηλώνοντας ότι η Τουρκία θα επισκεφθεί την Άγκυρα με μια καλή στάση που θα ηγηθεί ο Ντέντιας, “Δεν είμαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά ελπίζω τουλάχιστον θα ήταν μια ευκαιρία να μιλήσουμε στο πλαίσιο της λογικής και του νόμου. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για χάρη να μιλάς, γιατί η καθαρή “είπε

Ο Ντέντιας πρόσθεσε ότι πριν από την επίσκεψή του στην Άγκυρα, θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη και θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πατριάρχη Φεντάρ Βαρθολομαίο.

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Καβούσογλου, δήλωσε σε δήλωση στα μέσα Μαρτίου, ότι ο Έλληνας ομόλογός του Νίκος Ντεντιάς θα ηγηθεί στις 14 Απριλίου, είπε ότι θα επισκεφθεί την Τουρκία.

Ο Dendias είπε επίσης ότι ήθελε να έρθει μαζί με τον Çavuşoğlu σε μια κατάλληλη ατμόσφαιρα.

.Source