Η Τουρκική Κύπρος θα εφαρμόσει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 5-12 Απριλίου

(MENAFN) Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) θα ελεγχθεί να διέρχεται ανάμεσα σε περιοχές στις 5 Απριλίου.

Μετά από μια συνέλευση του υπουργικού συμβουλίου, ο Έρσαν Σανέρ δήλωσε ότι οι διακοπές ρεύματος για υποστήριξη περιορίζουν την εξάπλωση του Coronavirus θα παραμείνουν για μια ακόμη εβδομάδα.

Η Saner δήλωσε επίσης ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα αρχίσει από τις 10 μ.μ. έως τις 5 π.μ., στις 5 και 12 Απριλίου.

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι η ΤΔΒΚ ανακοίνωσε 42 νέες περιπτώσεις Coronavirus τις τελευταίες 24 ώρες, ανερχόμενες σε 4.486.

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source