Η Τουρκική Ομοσπονδία Wushu ήθελε να ψηφίσει το κόμμα AK

Ο Ομοσπονδία της Τουρκίας Wushu στον ιστότοπο πριν από δύο χρόνια, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας Αμπντουραχμάν Ακιούζ γράφτηκε από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαρτίου 2019 πριν από τις εκλογές, ο υποψήφιος του Κόμματος του ΑΚ φαίνεται να θέλει να ψηφίσει τον Μπανάλι Γιλντιρίμ.

Λέγοντας ότι η επιλογή μεταξύ του υποψηφίου CHP Ekrem İmamoğlu και του υποψηφίου του AK Party Binali Yıldırım είναι μια επιλογή μεταξύ «υπηρεσίας» και «δυστυχίας», το άρθρο του Akyüz έχει ως εξής:

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι.!

Χρόνια 1974-1975 Είμαι μαθητής γυμνασίου στην Κωνσταντινούπολη, από την άλλη πλευρά, σπουδάζω αθλητικά της Άπω Ανατολής (Kung Fu) σε διάφορους κλάδους. Τουρκική Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη Δήμαρχος CHP σε όλες σχεδόν τις πόλεις, ειδικά στην εργασία.

Οι δρόμοι είναι βουνά σκουπιδιών, οι δρόμοι είναι λάσπη, τρύπες, ο αέρας είναι βρώμικος.

Έτος, 1981-1982-1983-1984 Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, πάλι, δημάρχοι CHP στην εργασία. Και πάλι, τα σκουπίδια, η λάσπη, το λάκκο, η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι στο επίπεδο. Δεν μπορείτε να δείτε από κοντά σε μάτι, δεν μπορείτε να αναπνεύσετε ειδικά το χειμώνα, και ειδικά η Κωνσταντινούπολη είναι χωρίς νερό, δεν υπάρχει πτώση νερού σε σιντριβάνια, σπίτια, ακόμη και τζαμιά. Μένουμε στα σπίτια των συμμαθητών μας για εβδομάδες και μήνες. Το νερό ρέει μία φορά την εβδομάδα από τις 02:00 έως τις 04:00. Το νερό στη δεξαμενή στο μπάνιο γεμίζει στο μισό και το καταφέρνουμε με αυτό το νερό για 1 εβδομάδα. Μπορούμε να κάνουμε μόνο πλύση.

Χωρίς νερό, η Κωνσταντινούπολη είναι ακατοίκητη, οι δρόμοι είναι λασπωμένοι και κοίλοι. Η μυρωδιά του Χρυσού Κέρατος επηρεάζεται από 5 χλμ. Κρατάτε τη μύτη σας από τη μυρωδιά.

Τι πρέπει να πούμε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι μη προγραμματισμένη δομή. Σπουδάζω σπορ στην Κωνσταντινούπολη τα έτη 1981-82-83-84-85.

Σπουδάζω στο Sakarya. Μερικές φορές πηγαίνω στην Άγκυρα.

Το πρόβλημα του νερού στο Sakarya δεν είναι όπως η Κωνσταντινούπολη.

Η δίψα της Κωνσταντινούπολης είναι σαν έρημος. Περιβάλλεται από θάλασσες από τις 4 πλευρές αλλά δεν υπάρχει γραμμάριο νερού στις βρύσες. Η ατμοσφαιρική ρύπανση βρίσκεται στη γραμμή. Οι δρόμοι είναι σκουπιδότοποι, τρύπες και χώροι από λάσπη.

Όταν πηγαίνουμε στην Άγκυρα, δεν μπορούμε να δούμε 10 μέτρα μπροστά μας λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, δεν μπορούμε να αναπνέουμε, σκουπίδια και λάκκοι είναι επίσης εκεί. Ίδια προβολή παντού.

Με λίγα λόγια, ήρθαμε από το Trabzon από το χωριό Of, αλλά αυτές οι τεράστιες πόλεις δεν μοιάζουν να ζουν.

Είθε ο Αλλάχ (swt) gani gani να ε رحمσει τον Erbakan μας, τον οποίο πέθανε πριν από 8 χρόνια στις 27 Φεβρουαρίου 2011.

Οι επωνυμίες δημοτικών και επαρχιακών υπηρεσιών της Τουρκίας μέσω του Κόμματος Ευημερίας του, των δήμων και των κομητειών έχουν αρχίσει να σχηματίζονται με τη λήψη. Οι Konya, Urfa, Van, Kahramanmaraş, επαρχιακοί δήμοι και Bahçelievler, Kağıthane, Tuzla, Esenler, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kartal, Pendik, που λήφθηκαν το 1989, άρχισαν να σχηματίζονται και να σχηματίζονται με την κατάκτηση των δήμων των μεγάλων περιοχών της Κωνσταντινούπολης. Παράδειγμα υπηρεσίας κοινότητας και στη συνέχεια ξεκίνησε το 1994 στην Κωνσταντινούπολη, προτιμήθηκε ο δήμος υπηρεσιών του Κόμματος Ευημερίας στην Άγκυρα, καθώς οι μεγάλες πόλεις της Τουρκίας με πολύ επαρχιακές δημοτικές εκλογές προτιμήθηκαν.

Ο αρχηγός της Κωνσταντινούπολης, η πιο σημαντική πόλη αυτού του θρύλου, η οποία ξεκίνησε με τις δημοτικές εκλογές το 1994, είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με το νερό, το βρώμικο, το λάκκο, την απόρριψη σκουπιδιών και τα στραβά κτίρια, ο Χρυσός Κέρατος απέχει 5χλμ. Από την Κωνσταντινούπολη.

Αυτά δεν είναι αστεία, αλλά γεγονός. Οι εμπειρίες μου και αυτό που δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω. Προσεύχομαι πάντα ο Αλλάχ (cc) να είναι ευχαριστημένος με τον Erbakan και τους μαθητές του. Ο ιδρυτής της εθνικής άποψης είναι αναμφίβολα ο Erbakan. Το εμπορικό σήμα του δήμου και της υπηρεσίας είναι αναμφίβολα Εθνικό Όραμα και ιδρυτής του είναι ο Erbakan Hocam. Κατά τη διάρκεια της σύντομης κυβερνητικής περιόδου 1996-1997, για πρώτη φορά στην ιστορία της Δημοκρατίας, η οποία παρείχε ρεκόρ αύξησης 8%, με αύξηση της τιμής των μισθών κατά 1000% για τους συνταξιούχους, 320% για τον δημόσιο υπάλληλο, 250% για τον χωρικό, 200% για τον εργαζόμενο, Ο Erbakan, ο οποίος καθιέρωσε ένα τέλειο οικονομικό σύστημα που πραγματοποιεί τον ισορροπημένο προϋπολογισμό, έθεσε τα θεμέλια 200 βαρέων βιομηχανικών έργων κατά τη διάρκεια της περιόδου συνασπισμού CHP-MSP 1972-1975, 70 από τα οποία ολοκληρώθηκαν και τα υπόλοιπα έμειναν ημιτελή λόγω του τέλους της κυβερνητικής περιόδου και κέρδισαν την Κυπριακή Νίκη την ίδια περίοδο. Αυτός είναι ένας σπουδαίος πολιτικός και άντρας που έχει απορρίψει τις αμερικανικές πολιτικές, έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους στο προσωπικό εξυπηρέτησης από τη νεολαία του και συμμετείχε στο πιο σημαντικό μέρος αυτού του δαχτυλιδιού υπηρεσίας με τους φίλους του στις θέσεις του Προέδρου του τμήματος νεολαίας MSP Κωνσταντινούπολης, Ιδρυτική Προεδρία του Κέντρου Ρεφφ Κωνσταντινούπολη, μέλος της VQA και της Προεδρίας του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης. Ο τωρινός μας Πρόεδρος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν από το 1994, ο αέρας ήταν βρώμικος, χωρίς νερό, οι εκβολές μυρίζονταν άσχημα, οι λάσπηι στους δρόμους, τα βουνά σκουπιδιών, η άνυδρη Κωνσταντινούπολη, με τις θρυλικές υπηρεσίες της, καθαρίστε τον αέρα, τον Κεράτιο Κεράτιο άοσμο, τους δρόμους, καθαρούς και ομαλούς, τα νερά ρέουν υπέροχα και μετά Μετά τον 16χρονο κανόνα του AK Party, όπως και ο Δήμος Refah, αυτή τη φορά, η κύρια σήραγγα της Ευρασίας, η γέφυρα Yavuz Sultan Selim, η Μαρμαράι, η γέφυρα Osmangazi, η γέφυρα των στενών Çanakkale, οι διπλοί δρόμοι και οι σήραγγες που συνδέουν όλες τις πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα είναι μητροπολιτικά νοσοκομεία. μια σημαντική εξαιρετική εξυπηρέτηση με όλη τη χώρα, κυρίως στα δυτικά, ανατολικά έως, βόρεια, νότια, όλες τις πόλεις στα νοτιοανατολικά στο μεσαίο ανελκυστήρα κατοικημένες παγκόσμιες μάρκες πόλεων στην τρομοκρατία, η Τουρκία που είναι βιώσιμη είναι επίσης η παγκοσμίως μεγάλη συμπαθητική ισχυρή χώρα για να φέρει τον επιτυχημένο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Στις τοπικές εκλογές της 31ης Μαρτίου 2019, αυτή η υπηρεσία ήταν ακόμη πιο μακριά Βρίσκεται σε κινητοποίηση της συνέχισης του έργου στο επίπεδο της δομής.

Αυτή η δουλειά δεν είναι αστείο και δεν απαιτείται περιπέτεια. Προτιμάται είτε η SERVICE είτε η TRAVEL.

Ό, τι κι αν είναι το αποτέλεσμα για εμάς, εναπόκειται να επιλέξουμε το σωστό μέρος και να σταθούμε στο σωστό μέρος από την αρχή. Πρέπει να σταθούμε σταθερά και σταθερά στη σωστή θέση μας.

Θα πρέπει πάντα να είμαστε με εκείνους που κάνουν την υπηρεσία για το HAK, και εκείνους που είναι πετυχημένοι σε αυτό, και πρέπει να δώσουμε την πλήρη υποστήριξή μας στο άτομο εξυπηρέτησης της υπόθεσης HAK, το εμπορικό σήμα της υπηρεσίας, μόνο για χάρη του Αλλάχ (swt).

Ας μην ξεχνάμε ότι η πόλη είναι κατοικήσιμη, κατοικήσιμη και πάλι Μεγάλη Τουρκία και κατοικήσιμη για όλους μας … έναν νέο κόσμο Mesulüz.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος του άρθρου που γράφτηκε από τον Abdurrahman Akyüz:

Sizden Gelenler Abdurrahman Akyüz

Source