Η Τουρκοκυπριακή Ένωση Αγροτών γιόρτασε το νέο έτος των ανθρώπων και των παραγωγών δημοσιεύοντας ένα δελτίο τύπου.

Η Κυπριακή Τουρκική Ένωση Αγροτών γιόρτασε το νέο έτος του λαού και των παραγωγών δημοσιεύοντας ένα δελτίο τύπου. Στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε, ευχόταν το έτος 2021 να έρθει με ελπίδα, με παραγωγή, υγεία και αφθονία, ως Ελπίδες Παραγωγής των παραγωγών μας.

Μιλώντας μέσω του γραφείου Τύπου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Αγροτών Αγροτών, Hüseyin K.KELLE, δήλωσε ότι συγχαίρει όλους τους παραγωγούς που ανέλαβαν την αποστολή να μην επιβιώσουν, αλλά να συνεχίσουν την παραγωγή παρά τις πολιτικές που έχουν δημιουργηθεί με κατανόηση μακριά από τη βιώσιμη γεωργία και τις πολιτικές της χώρας. Στη δήλωσή του, επεσήμανε επίσης ότι ο μόνος αρχιτέκτονας του προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα ο κτηνοτροφικός τομέας είναι οι πολιτικές «Re-Active», και είναι από τα γεγονότα μας ότι πολιτικές που στερούνται πολιτικών «Pro-Active» εφαρμόζονται όχι μόνο στον τομέα της κτηνοτροφίας αλλά και σε όλους τους τομείς της γεωργίας.

Επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του, “Όπως οι Ελπίδες Παραγωγής των Κατασκευαστών μας, το 2021 θα έρθουν με την ελπίδα, θα έρθουν με την παραγωγή, θα έρθουν με υγεία και αφθονία”, ο πρόεδρος KELLE επεσήμανε ότι το 2020 είναι γεμάτο κακές αναμνήσεις όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στον κόσμο μας. Εκτός από το γεγονός ότι το μόνο γεγονός ότι το κακό έτος 2020 θυμίζει τους Τουρκοκύπριους είναι η ανάπτυξη χωρών με βιώσιμες γεωργικές πολιτικές, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που το 2020 υπενθυμίζει στον τουρκοκυπριακό λαό είναι ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συγκεντρωθούν σε ενότητα και αλληλεγγύη όπως στα χρόνια του εθνικού αγώνα. Με την ευκαιρία αυτή, επιθυμούσε το 2021 να έρθει σε όλους τους ανθρώπους μας με υγεία και αφθονία, όπως στο νέο έτος της ένωσης.

.Source