Η υπεράσπιση του Τραμπ “Ήταν μια πολύ κατάλληλη ομιλία” για την ομιλία του πριν από την επιδρομή του Κογκρέσου

πανό99

“Η ομιλία που έδωσα στους οπαδούς μου εκείνο το πρωί ήταν μια πολύ κατάλληλη ομιλία”, δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να αναλάβει την ευθύνη για την επιδρομή του Κογκρέσου στις 6 Ιανουαρίου. είπε.

Ο Τραμπ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Andrew Air Base κοντά στην Ουάσινγκτον πριν από την επίσκεψή του στην πολιτεία του Τέξας.

Απορρίπτοντας τις απόψεις ότι είχε μερίδιο από την επιδρομή του Κογκρέσου στις 6 Ιανουαρίου, ο Τραμπ είπε: “Αν κοιτάξετε τις ταραχές στο Πόρτλαντ και το Σιάτλ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα δείτε ότι αυτό που είπε ανώτεροι πολιτικοί ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο, οι ειδικοί ανέλυσαν την ομιλία μου την Τετάρτη. Η ομιλία που έδωσα ήταν πολύ κατάλληλη. ” μοιράστηκε τη γνώμη του.

Ο Τραμπ αντέδρασε επίσης στο Twitter και σε άλλες εταιρείες κοινωνικών μέσων που έχουν επιβάλει ορισμένους περιορισμούς, οι οποίοι έχουν αναστείλει τον προσωπικό του λογαριασμό επ ‘αόριστον.

Επικρίνοντας τη στάση των εταιρειών κοινωνικών μέσων με τις λέξεις “τρομερό για τη χώρα μας”, είπε ο Τραμπ, “Νομίζω ότι οι εταιρείες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κάνουν ένα καταστροφικό λάθος. Είναι πολύ διχαστικές. Κάνουν αυτό που έχω προβλέψει εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι δεν αντιδρούν σε αυτό. Είναι πολύ επικίνδυνο που κάνουν οι εταιρείες κοινωνικών μέσων. ” μίλησε.

Source