Η υπόθεση «εκβιασμού» του CHP του Sancar: έως και 9 χρόνια φυλάκισης για 5 άτομα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που εκπονήθηκε κατά την έρευνα εκβιασμού εναντίον του αναπληρωτή Denizli Teoman Sancar, ο οποίος παραιτήθηκε από το CHP, ο Fatih Selamet (26) και ο Teoman Sancar είχαν παλιούς γνωστούς.

Ελευθερία‘δέκα Μούσα ΚέσλερΟ Φατίχ Σελαμέτ είπε στον κουνιάδο του Μπουλέντ Άκαρ στο Κουσάντασι για τον Σανκάρ, «Μπορούμε να τον εκβιάσουμε τραβώντας τις εικόνες του. Οι Acar, Sadık Sivri και Fatih Kıntaş έχουν επίσης συνεργαστεί στο σχέδιο.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο Fatih Selamet κάλεσε τον Sancar και τον κάλεσε στο γραφείο διαμονής στο Denizli “για να συζητήσει ένα θέμα”. Με το Selamet, μπήκαν στο εν λόγω διαμέρισμα και έφυγαν από το διαμέρισμα, τοποθετώντας την κάμερα στο κλιματιστικό. Άρχισαν να περιμένουν στο όχημα κοντά στην κατοικία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Fatih Selamet πυροβόλησε εικόνες του Sancar. Ο Sancar έφυγε τότε από το σπίτι. Αργότερα, η ομάδα που περιελάμβανε τον Fatih Karakoç ανάμεσά τους ζήτησε χρήματα από τον Sancar. Ο Sancar δεν έδωσε χρήματα και υπέβαλε καταγγελία στο εισαγγελέα.

Οι ύποπτοι και τρία άτομα συνελήφθησαν. Ένα άτομο είναι επιθυμητό. Ολοκληρώνοντας την έρευνα, η εισαγγελία ετοίμασε ένα κατηγορητήριο απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ύποπτοι για «εκβιασμό» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής». Απαιτούνται έως και 9 χρόνια φυλάκισης για τους υπόπτους.

.Source