Η φανέλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Maradona «sekali σε μια ζωή» μπλοκάρει δημοπρασίες

Μία φανέλα “μία φορά σε μια ζωή” που φορούσε ο Ντιέγκο από το τέλος του ποδοσφαίρου Μαραδόνα στον πρώτο του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο έφτασε στο μπλοκ δημοπρασιών, με τη δυνατότητα να πάρει ένα μεγάλο πορτοφόλι ίσο με την τεράστια φήμη του.

Μαραδόνα, που οδήγησε την Αργεντινή στη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986, θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες ποτέ, και ο θάνατός του σε ηλικία 60 ετών πέρυσι έβαλε τον κόσμο του διεθνούς αθλητισμού σε μια περίοδο πένθους.

Το μπλε και άσπρο ριγέ φανέλα, το οποίο Μαραδόνα φορούσε στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε αγώνα ομαδικής φάσης εναντίον του Βελγίου το 1982, εμφανίζει την υπογραφή του στο μπροστινό μέρος με μαύρη μελάνη και αναμένεται να τραβήξει περίπου 150.000 έως 200.000 $, σύμφωνα με τον δημοπρατή του New Jersey, Gotta Have Rock and Roll.

«Όσον αφορά τη δημόσια δημοπρασία, δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο. Και είναι δύσκολο να πούμε ότι θα υπάρξει και πάλι », δήλωσε ο διευθυντής του έργου Gotta Have Rock and Roll, Alex McNicholl.

«Απλά γνωρίζοντας τι Μαραδόνα έχει κάνει για το παιχνίδι σε διεθνές επίπεδο και πώς αυτή η φανέλα ήταν η αρχή της διεθνούς καριέρας του, είναι πολύ αξιοσημείωτο και είναι πραγματικά ένα μοναδικό κομμάτι. “

Ενδιαφέρον για Μαραδόνα Τα αναμνηστικά ξέσπασαν μετά το θάνατό του, με το πουκάμισο που φορούσε στον περίφημο προημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 εναντίον της Αγγλίας, όπου σημείωσε το γκολ του «Χέρι του Θεού», αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έναν Αμερικανό εμπειρογνώμονα.

Ο πρώην μέσος της Αγγλίας Steve Hodge, ο οποίος κατέχει το αντικείμενο, επέμεινε, ωστόσο, ότι δεν είναι προς πώληση.

Ο McNicholl είπε στο Reuters ότι η φανέλα του 1982, η οποία ήρθε στον οίκο δημοπρασιών από έναν Αργεντινό δημοσιογράφο, είναι ένα μουσείο διαμετρήματος.

«Είναι δύσκολο να είσαι οπαδός του ποδοσφαίρου και να μην ξέρω τι Μαραδόνα έχει κάνει για το παιχνίδι », δήλωσε ο McNicholl. «Κάθε οπαδός ποδοσφαίρου είναι Μαραδόνα ανεμιστήρας.”

Source