Η φράση «ανήκει στους Τούρκους της Κύπρου» έκανε τους Έλληνες τρελούς

Η δημοσίευση και διανομή φωτογραφιών ενός περιοδικού που σχετίζεται με τη γεωγραφία για φοιτητές από την Psychogios Publishing, η οποία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εκδόσεων στην Ελλάδα, έφερε τη ζωή στη χώρα.

ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ευρωπαϊκές και μεσογειακές χώρες στη δημοσίευση για τους μαθητές “Μάθετε και Ανακαλύψτε” τη δημοσίευση στο είδος παζλ που δημοσιεύτηκε με τον τίτλο του χάρτη σε μια δήλωση για την Κύπρο “Η Κύπρος είναι ένα νησί της Μεσογείου και η βόρεια ανήκει στην Τουρκία” πραγματοποιήθηκαν δηλώσεις.

Η δήλωση στο δημοσιευμένο βιβλίο ανασηκώνει τη χώρα.

Έπρεπε να αποσύρουν τις δημοσιεύσεις τους

Αφού ο εκδοτικός οίκος πλημμυρίστηκε με αντιδράσεις και προειδοποιήσεις μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και του τηλεφώνου, η εταιρεία έπρεπε να ανακοινώσει στους αναγνώστες της ότι η εκπομπή αφαιρέθηκε από το περιβάλλον του Διαδικτύου και αποσύρθηκε από την αγορά τόσο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και με γραπτή ανακοίνωση.

Στο βιβλίο, «η Κύπρος ανήκει στην Τουρκία» αναστάτωσε τη χώρα.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, Ζητούμε συγγνώμη

Ο εκδότης είπε, «Αγαπητοί αναγνώστες, λυπούμαστε πολύ για το σφάλμα στη δημοσίευσή μας, μαθαίνω και ανακαλύπτω: την Ευρώπη και το διορθώνουμε και το βγάζουμε από την αγορά. Είναι σαφές ότι η Τουρκία κατέλαβε εδάφη που «ανήκουν» ως αμετάφραστα. Προφανώς, το λάθος του μεταφραστή δεν θα έπρεπε να ξεφύγει από τον επιμελητή μας. Έχουμε δημοσιεύσει πολλούς τίτλους για την Κύπρο μας και κατανοούμε το μέγεθος του σφάλματος, ειδικά σε μια παιδική έκδοση που μεταφέρει μηνύματα στα παιδιά μας. Ζητούμε ξανά συγνώμη και δηλώνουμε ότι το προϊόν έχει ληφθεί από τον ιστότοπό μας και θα αποσυρθεί από ολόκληρη την αγορά από αύριο. Τις καλύτερες ευχές “.

Ενώ ο ελληνικός Τύπος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το περιστατικό, δηλώθηκε ότι ξεκίνησε έρευνα κατά του εκδοτικού οίκου.

Αναφέρθηκε ότι ξεκίνησε νομική έρευνα κατά του εκδοτικού οίκου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρειΗ NASA προειδοποίησε τον χάρτη της Τουρκίας με τα υπόγεια ύδαταΗ NASA προειδοποίησε τον χάρτη της Τουρκίας με τα υπόγεια ύδατα

.Source