Η φωτογραφία του Σόγιου με στρατιώτες στο τραπέζι είναι στην ημερήσια διάταξη: Δεν υπήρχε τραπέζι;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στη φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Süleyman Soylu με τους στρατιώτες, ενώ έτρωγαν στο έδαφος.

Η φωτογραφία του Σόγλου στο πάτωμα με τους στρατιώτες είναι στην ημερήσια διάταξη: Δεν υπήρχε τραπέζι;

Ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu μπήκε το 2021 στην Περιφερειακή Διοίκηση της βάσης Belbuka Kalekol, που βρίσκεται στην περιοχή Kato Jirka μεταξύ των συνοικιών Van’s Çatak και BŞtüşşebap του Şırnak. Ενώ ο Υπουργός Soylu πέρασε χρόνο με τους στρατιώτες εδώ, έτρωγε επίσης μαζί.

Η φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Σόγλου ενώ τρώει στο έδαφος με τους στρατιώτες προκάλεσε διαμάχη στα κοινωνικά μέσα.

Ο πρώην αναπληρωτής CHP Hüsnü Bozkurt είπε: “Φορούσα αυτή την καλή στολή για 20 χρόνια από το 1967-1987. Ποτέ δεν έχω φάει ούτε έχω δει αυτό που το τρώει.” Τα 3 γεύματά μας την ημέρα. Τι είναι αυτό?” Ο Türker Ertürk, ο οποίος παραιτήθηκε από το στρατό ως Πίσω Ναύαρχος για λόγους FETO, είπε: «Δεν υπήρχε πραγματικά τραπέζι; Ή το κάνατε ως τεχνική μάρκετινγκ για να εξαπατήσετε και να εκμεταλλευτείτε το κοινό; ” Αντέδρασε στη φωτογραφία με τις εκφράσεις του.

Ακολουθούν ορισμένα μηνύματα σχετικά με το θέμα στα κοινωνικά μέσα:

ευγενή-καλόγρια-με-στρατιώτες-στο-όροφο-τραπέζι-φωτογραφία-gundem-no-τραπέζι-824284-1.

ευγενή-καλόγρια-με-στρατιώτες-στη θέση-πίνακα-φωτογραφία-gundem-no-table-824285-1.

ευγενή-καλόγρια-με-στρατιώτες-στο-όροφο-τραπέζι-φωτογραφία-gundem-no-τραπέζι-824286-1.

ευγενή-καλόγρια-με-στρατιώτες-στο-όροφο-τραπέζι-φωτογραφία-gundem-no-τραπέζι-824287-1.

Έχουμε μια κλήση
Τα νέα που μόλις διαβάσατε σας παρουσιάστηκαν από ένα ανεξάρτητο κατάστημα πολυμέσων.
Ανεξάρτητη δημοσιογραφία; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση του λαού από το κεφάλαιο, την εργασία ενάντια στην εκμετάλλευση, τη δικαιοσύνη ενάντια στην ανισότητα, την ειρήνη κατά των πολέμων, τα θεμελιώδη δικαιώματα κατά της εμπορίας, τη φύση κατά της λεηλασίας, τις γυναίκες κατά της ανδρικής βίας, τα παιδιά κατά της κακοποίησης.
Εάν θέλετε και εσείς να αναλάβετε την ευθύνη για την αύξηση της φωνής της αλήθειας, αφιερώστε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο BirGün και ‘#Ημέρα μου‘Μπορείς να πεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων …
Μια μέρα είναι δική μας. όλοι μας.
Κάντε κλικ

.Source