Η χαλάρωση των μέτρων στη Νότια Κύπρο έκανε τους εργαζόμενους στα καταστήματα να χαμογελούν

πανό99

Ελληνικές πηγές ειδήσεων; Έγραψε ότι τα περισσότερα καταστήματα που ήθελαν να καταναλώσουν χειμερινά αποθέματα και να καλύψουν τις ανάγκες τους σε μετρητά άνοιξαν με εκπτώσεις έως και 70 τοις εκατό και οι πελάτες συρρέουν στα καταστήματα από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Επιπλέον, σημείωσε ότι με τη χαλάρωση των μέτρων, περίπου 52 χιλιάδες μαθητές δημοτικού και 7 χιλιάδες μαθητές γυμνασίου ήταν επίσης ανά τάξη, και 166 ηλικιωμένοι λυκείου δεν παρακολούθησαν το σχολείο.
Στις ειδήσεις, το 63% των ηλικιωμένων γυμνασίου, αν και δεν είναι υποχρεωτικό, έφερε αρνητικά αποτελέσματα ταχείας δοκιμής στα σχολεία τους. Αναφέρθηκε ότι 8 από τους δασκάλους που απαιτείται να κάνουν γρήγορες εξετάσεις δεν μπορούσαν να πάνε στα σχολεία τους, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΟΚΙΜΗΣ
Οι ελληνικές ειδησεογραφικές πηγές έγραψαν ότι η επιβολή της υποχρέωσης ταχείας δοκιμής κάθε εβδομάδα στους υπαλλήλους διαίρεσε τους δικηγόρους σε δύο.
Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι αυτή η υποχρέωση αντιβαίνει στο Σύνταγμα. Σημείωσε ότι ορισμένοι θεωρούν αυτή την υποχρέωση ελαφρύτερο μέτρο σε σύγκριση με τους όρους κλεισίματος.
Στις ειδήσεις, δηλώθηκε ότι ορισμένοι από τους δικηγόρους δήλωσαν ότι οι έλεγχοι υγείας σε ένα υγιές άτομο χωρίς τη συγκατάθεσή τους θα σήμαινε παραβίαση του δικαιώματος στην υγεία και οι συζητήσεις συνεχίστηκαν.

Τα εμβόλια της ASTRAZENECA διαιρούσαν τους ανθρώπους της επιστήμης σε δύο
Ελληνικές πηγές ειδήσεων; Έγραψε ότι υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ των επιστημόνων σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων AstraZeneca σε ηλικιωμένους.

πανό134

Στις ειδήσεις, ορισμένες χώρες θα περιμένουν νέα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca και θα επιβάλουν όριο ηλικίας στο εμβόλιο. Αναφέρθηκε ότι άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κύπρου, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ
Σε άλλες ειδήσεις, αναφέρθηκε ότι η Νότια Κύπρος έλαβε χθες την πρώτη παρτίδα εμβολίων από την AstraZeneca, παρά τις συζητήσεις για τα εμβόλια.
Ελληνικές πηγές ειδήσεων; Έγραψε ότι ελήφθησαν 7 χιλιάδες 200 εμβόλια από την εταιρεία και ότι θα ακολουθούσε διαφορετική μέθοδο σχετικά με το εμβόλιο από τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε μέχρι στιγμής.
Στις ειδήσεις, αναφέρθηκε ότι πολλά περισσότερα εμβόλια θα προέρχονται από την ίδια εταιρεία αυτόν τον μήνα.
Από την άλλη πλευρά, ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης έγραψε ότι υπενθύμισε ότι πρέπει να ακολουθούνται τα πρωτόκολλα υγείας στα καταστήματα που ανοίγουν με τη χαλάρωση των μέτρων και κάλεσε όλους να συμμορφωθούν με τα μέτρα για την αποφυγή νέας καταστροφής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες από το ελληνικό Υπουργείο Υγείας, αναφέρεται στα νέα ότι πραγματοποιήθηκαν 34 χιλιάδες 739 τεστ και 105 νέες περιπτώσεις εντοπίστηκαν και δύο άτομα πέθαναν.
Ελληνικές πηγές ειδήσεων; Σημείωσε ότι 34 ασθενείς που βρίσκονται υπό θεραπεία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και 19 από αυτούς αντιμετωπίζονται ως διασωληνωμένοι.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 09 Φεβρουαρίου 2021, 14:15

Source