“Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΙ, ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”

Ο Kubilay Özkıraç, πρόεδρος της EL-SEN, ισχυρίστηκε ότι η KIB-TEK δεν είχε κέρδος, όπως είπε ο υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Erhan Arıklı, αντίθετα, ήταν χαμένη.

Ο Γενικός Γραμματέας Ersan Kaşif και ο Οικονομικός Γραμματέας Serhan Kaya συνόδευσαν τον Πρόεδρο της Ένωσης, Kubilay Özkıraç, ο οποίος έκανε δήλωση τύπου στα κεντρικά γραφεία της ένωσης.

ÖZKIRAÇ: “ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ EL-SEN ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ”

Σημειώνοντας ότι υπάρχουν εταιρείες που υποβάλλουν προσφορά για την προσφορά για 14 δολάρια, ο Özkıraç δήλωσε ότι το Συμβούλιο Υπουργών ενέκρινε την αγορά 24 χιλιάδων τόνων καυσίμων με τιμή 34 δολαρίων και είπε: «Η Arıklı έχασε 480 χιλιάδες δολάρια».

Ισχυρίζοντας ότι ο Erhan Arıklı εμπόδισε επίσης τον πειθαρχικό μηχανισμό της KIB-TEK να λειτουργήσει, ο Özkıraç είπε: «Αγαπητέ κύριε Arıklı, τραβήξτε τα χέρια σας από το EL-SEN για να λερωθείτε. Εάν δεν υποφέρετε, είστε υπεύθυνοι για τις συνέπειες », είπε.

“Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΙ, ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”

Δηλώνοντας ότι ορισμένοι κύκλοι προσπαθούν να φέρουν τον EL-SEN στο έκτακτο συνέδριο και ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε διάλογο με τον Erhan Arıklı, τον Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, Özkıraç, δήλωσε: “Γιατί ανησυχεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του EL-SEN ο Υπουργός Οικονομίας τόσο πολύ; ” ρώτησε.

Μιλώντας για την αίτηση 264 μελών του συνδικάτου στον Έφορο Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, συλλέγοντας υπογραφές για την συμμετοχή της EL-SEN στην έκτακτη γενική συνέλευση, ο Özkıraç υποστήριξε ότι 7 μέλη της ένωσης, τα οποία ονόμασε «Ομάδα Αμμοχώστου», συναντήθηκαν συνεχώς με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Υπουργός, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας και ότι πραγματοποιούσαν επιχειρήσεις κατά της ένωσης και του θεσμού. «Βρίσκω τον διάλογό τους με έναν υπουργό που προσπαθεί να πουλήσει το ίδρυμα, σηματοδοτώντας κλοπή στους υπαλλήλους», είπε.

Ο Özkıraç δήλωσε ότι συλλέχθηκαν 264 υπογραφές για να μεταβεί το σωματείο στην έκτακτη γενική συνέλευση, και ότι ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους πίστευαν ότι είχαν συλλέξει υπογραφές για τη σύμβαση του νόμου και ότι απέσυραν τις υπογραφές τους.

Δηλώνοντας ότι επί του παρόντος υπάρχουν 206 υπογραφές για να παραστεί η EL-SEN στην έκτακτη γενική συνέλευση και ότι αυτό δεν είναι αρκετό, ο Özkıraç επέκρινε τον Arıklı για το ότι έφερε αυτό το ζήτημα στην ημερήσια διάταξη σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολούθησε.

«Ενώ προσπαθούμε να αποτρέψουμε τα κέρδη από καύσιμα στο δικαστήριο, ο Arıklı εξηγεί,« Αφήστε τον EL-SEN να πάει στη Γενική Συνέλευση » Είστε ο κύριος εκπρόσωπος αυτής της χώρας. Είστε κάποιος που αναλαμβάνει την πώληση της KIB-TEK. Δεν μπορείτε να παρέμβετε στη Γενική Συνέλευση EL-SEN. Τι γίνεται από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του EL-SEN στον Υπουργό Οικονομίας Arıklı; Η χώρα είναι χρεοκοπημένη, ασχολείστε με την οικονομία », δήλωσε ο Özkıraç και κατηγόρησε τον Arıklı ότι βρισκόταν στο πρόβλημα της σύμβασης του κόμματός του και προσπάθησε να κερδίσει πολιτικό πλεονέκτημα επιτίθεται στον EL-SEN.

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 14 ΔΟΛΑΡΩΝ”

Μιλώντας μετά τον Özkıraç, ο Γενικός Γραμματέας του EL-SEN Ersan Kaşif άγγιξε τη διαδικασία διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων και πληροφόρησε ότι η προσφορά καυσίμων 220 χιλιάδων τόνων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου, θα καλύψει την ανάγκη καυσίμων της χώρας για ένα χρόνο και είπε «Γιατί συμφωνείτε με την TPIC να αγοράσετε τόνους καυσίμου Μετά από μια μέρα, ολοκληρώνεται η προσφορά που θα καλύψει τις ανάγκες καυσίμων μας για ένα χρόνο. Από πού προήλθαν αυτοί οι 24 χιλιάδες τόνοι; ” ρώτησε.

Εξηγώντας ότι ο Arıklı συμφώνησε για 34 δολάρια χωρίς διαγωνισμό για την αγορά καυσίμων, αλλά ότι ήταν η εταιρεία που προσέφερε 14 δολάρια στην προσφορά, ο Kaşif είπε: «Χωρίς να κοιτάξει κάποιο φάκελο, συμφώνησε για 34 δολάρια βάσει του προσφορές προσφορών πριν από 1 έτος. Εδώ, το Ίδρυμα υπέστη απώλεια 480 χιλιάδων δολαρίων ».

Δηλώνοντας ότι η EL-SEN υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο για ενδιάμεση αγορά 24 χιλιάδων τόνων, ο Κάσιφ δήλωσε ότι το δικαστήριο θα συζητήσει την υπόθεση στις 12 Απριλίου.

Στη συνάντηση, ο Γενικός Γραμματέας του EL-SEN Ersan Kaşif έδωσε πληροφορίες με τις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για να παραστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση η EL-SEN, ενώ ο Οικονομικός Γραμματέας του EL-SEN Serhan Kaya παρουσίασε την Οικονομική Έκθεση και την Έκθεση Ελέγχου της Ένωσης.

Source