Η ψηφοφορία DISY “έκλεισε” στη Λάρνακα. Οι 2 με τις περισσότερες ψήφους

Η ψήφος του Ντάρνεϋ «κλειδώθηκε» στις κοινοβουλευτικές εκλογές στη Λάρνακα

Αποτελέσματα που δημιουργήθηκαν από τον ΔΗΣΥ στη Λάρνακα για την επιλογή των υποψηφίων για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας.

Τα τελικά αποτελέσματα στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας για την επιλογή των υποψηφίων για το Δημοκρατικό Συναγερμό Λάρνακας ήταν τα εξής:

Ψήφισαν 1771 և πήραν.

Πρόδρομος Αλαμπρίτης 1245:

Μάκης Γεωργίου 950

Ian Annakis Filipu 302

Με βάση το αποτέλεσμα, το πολιτικό γραφείο του κόμματος θα κληθεί σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 23/2 για να επικυρώσει το ψηφοδέλτιο της εκλογικής τους περιφέρειας Λάρνακας.

Πρόδρομος Αλαμπρίτη:

Georgi Maki

Δημητρίου Αννίτα

Κοσμά Άννα

Ποιητής Παντελής

Ttauxi Andrea:

“Μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, βάσει του πρωτοκόλλου για την υγεία, αυτή τη φορά η συμμετοχή ήταν υψηλή. “Είχαμε 2.000 μέλη, παρά τις δυσκολίες εφαρμογής των μέτρων που ήρθαν για τον διορισμό αυτών των δύο υποψηφίων για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της Λάρνακας”, δήλωσε σε δήλωση ο Γραμματέας της Περιφέρειας Λάρνακας Θεολόγος Μανώλης.

“Θέλω να ευχαριστήσω όσους έλαβαν μέρος. Πολλές ευχαριστίες σε εκείνους που, παρά τις δυσκολίες, έδωσαν ξανά ένα δώρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το αστυνομικό τμήμα της Λάρνακας, μαζί με το αστυνομικό τμήμα της Αμμοχώστου, που συνεργάστηκαν στενά μεταξύ τους για να ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκλογική διαδικασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία της επαρχίας Λάρνακας για τη στενή συνεργασία τους και για την παράδοσή τους και θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους εθελοντές. “Υπάρχουν περίπου 100 άτομα, νέοι, που έχουν αφιερωμένο χρόνο και προσπάθεια, εφαρμόζουν πάντα τα πρωτόκολλα υγείας”, είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=lxxp9_MPi1U:

Δείτε βίντεο από την εκλογική διαδικασία της Λάρνακας.

https://www.youtube.com/watch?v=8ExR5D2eraQ:

Source