Η ψυχική ασθένεια της Demi բացահայտ αποκαλύπτει τι συνέβη … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο Demi προσκλήθηκε από τον Grigoris Arnautoglu # The2nightShow! Η ταλαντούχος τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη συμμετοχή της στο #Eurovision. Ανακάλυψε ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια (OCD) σε νεαρή ηλικία, μίλησε για τις φοβίες και τις ανησυχίες που υπέφερε λόγω της κατάστασής του, αλλά μίλησε επίσης για τον σύντροφό του, ο οποίος στάθηκε δίπλα του με αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Εξήγησε ότι ήταν μεγάλο σοκ γι ‘αυτόν που αφού εμφανίστηκε στον διαγωνισμό, το σώμα του αρνήθηκε να τραγουδήσει.

«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί, κλαίω κάθε φορά που κόβω τα μαλλιά μου. Και τώρα έχω το ίδιο. είπε η Ντέμι για το νέο κούρεμα!

Τι τον έβλαψε στην Eurovision 2017, όταν τερμάτισε 19ος; Ένιωσα φόβο και συναίσθημα. Αλλά ήμουν πολύ ένταση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ήμουν πολύ άγχος. Πήγα στην Eurovision πολύ κουρασμένη. Το αποτέλεσμα είναι τόσο ωραίο όσο το παίζουμε. Ήμουν πάντα ο πρώτος. Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο μεγάλο σοκ στην Eurovision. Μετά την Eurovision, μου φάνηκε ότι δεν ήθελα να τραγουδήσω. Δεν αναγνώρισα τη φωνή μου και γρήγορα κουράστηκα. Καραντίνα τι έκανα.

Είχα μια ψυχική ασθένεια που ονομάζεται OCD από τότε που ήμουν παιδί. Είμαι εμμονή με την οργάνωση των πραγμάτων, ώστε να μην συμβαίνει τίποτα κακό. Ο σύντροφός μου γνωρίζει για το OCD. Επειδή κοιμάται πρώτα, δεν βλέπει τι συμβαίνει. Αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν νόημα. Εάν δεν το έχετε βιώσει, δεν μπορείτε να το καταλάβετε. «Έχω φοβίες και ανησυχίες από τότε που ήμουν παιδί».

Για το κύριο θέμα της ημέρας. Δεν έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά. Οι συνάδελφοί μου ήρθαν μπροστά. Δεν με εντυπωσίασε όλα αυτά. Ζούμε σε μια σεξιστική κοινωνία. Και δεν εκπλήσσομαι που αυτές οι γυναίκες φοβόντουσαν να μιλήσουν τόσο πολύ.

Δείτε τι είπε στο βίντεο σε 1 ώρα και 21 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source