Η 59χρονη γυναίκα δίνει εικόνα σφαγής σε ερευνητές (VIDEO)

Το ένταλμα σύλληψης για έναν 59χρονο άνδρα για τη διπλή δολοφονία εργαζομένων έχει παραταθεί για άλλες οκτώ ημέρες, ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο φερόμενος δολοφόνος, ο παιδόφιλος, συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την εξέταση που υπέβαλε ο ψυχίατρος, είναι σε θέση να παραστεί στη δικαστική διαδικασία.

Το προκαταρκτικό σχέδιο των ανακριτών ήταν ότι η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο χθες.

Ωστόσο, αποφασίστηκε επιτέλους να ζητηθεί παράταση της κράτησης, καθώς οι μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων απαιτούσαν περαιτέρω απολύσεις της κοινωνικής πρόνοιας και των ψυχιατρικών υπαλλήλων.

Τις επόμενες μέρες, μετά από μια νέα ψυχιατρική εξέταση, αναμένεται να λάβει τη γραπτή του δήλωση.

Ιωάννης Γιωρκάτσης – Βοηθός Διευθυντής του ΤΑΕ Λευκωσίας
“Η ανάκριση του υπόπτου αναμένεται επίσης μετά τη λήψη ορισμένων αποτελεσμάτων που περιμένουμε. Θα αναφέρουμε απροσδόκητα την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο.”

Ωστόσο, η προφορική κατάθεση που έδωσε ο 59χρονος στους ανακριτές πριν από λίγες ημέρες λέγεται ότι είναι σύμφωνη με την υπόλοιπη μαρτυρία που έχουν μπροστά του.

Από την πρώτη στιγμή μετά την οικογενειακή τραγωδία, ο 25χρονος μεγαλύτερος γιος της οικογένειας έδωσε μια οπτική μαρτυρία

Ιωάννης Γιωρκάτσης – Βοηθός Διευθυντής του ΤΑΕ Λευκωσίας
Αυτή είναι σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές μαρτυρίες, λόγω της ευπάθειας του μάρτυρα.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος επέζησε θαυμαστικά από τη δολοφονική μανία του πατέρα του, απολύθηκε από το νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα.

Source