Η 96η επέτειος της THK γιορτάστηκε στο Fethiye, Muğla – General

MUĞLA (İGFA) – Λόγω της επιδημίας COVID-19, υπήρξε περιορισμένη συμμετοχή στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Μνημείο Atatürk στην πλατεία Beşkaza στο Fethiye. Στο πρόγραμμα εορτασμού που παρακολούθησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Fethiye Oğuz Bolelli και ο Πρόεδρος του Τμήματος THK Fethiye, Mustafa Özkaya, μέλη του διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση στεφανιών από τα νέα φτερά.

Το σημερινό νόημα και έκανε μια ομιλία που υποδεικνύει τη σημασία του προέδρου του Τμήματος THK Mustafa Özkaya Fethiye, η Τουρκία σημείωσε ότι κάτω από τις δομές στέγης TAA χωρίς εξαίρεση όλοι οι κλάδοι των κλάδων και της αθλητικής αεροπορίας. Ο Özkaya είπε ότι κάθε χρόνο χιλιάδες αθλητές εκπαιδεύονται σε κλάδους αεροσκαφών και συλλόγους σε σχολεία που είναι συνδεδεμένα με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, ειδικά σε Κέντρα Εκπαίδευσης Αεροσκαφών THK, σε Κέντρα Δημόσιας Εκπαίδευσης και σε περιφερειακά μαθήματα που ανοίγει η THK σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, προσθέτοντας ότι το ίδρυμα έχει επίσης υπογράμμισε ότι είναι ο πρώτος και μοναδικός εθνικός θεσμός που φέρνει στη χώρα μας. Υπενθυμίζοντας ότι η THK, η οποία παρέχει αυτή την υπηρεσία εδώ και χρόνια, παρενέβη σε 5.000 697 δασικές πυρκαγιές πετώντας 25 χιλιάδες 118 ώρες μεταξύ 1985 και 2017, ο Özkaya είπε, “Το ίδρυμα ήταν επιτυχές στην καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών με 9 αμφίβια αεροσκάφη πυρόσβεσης με 6 τόνους ικανότητας ρίψης νερού Το ίδρυμα έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες και αποτελεσματικές αποστολές για δασικές πυρκαγιές στην Κύπρο, την Αλβανία, τη Λιβύη, την Ιταλία και την Κορέα, ειδικά στην Κύπρο, την Αλβανία, τη Λιβύη, την Ιταλία και την Κορέα. Παραδίδει γρήγορα στα πλησιέστερα ιδρύματα υγείας 24 / 7 “, είπε.

Το πρόγραμμα της 96ης επετείου που διοργανώθηκε από το THK Fethiye Branch τελείωσε με μια φωτογραφία με σουβενίρ από μέλη του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών.

Source