Η AEL έχει τρεις, δεύτερη θέση και πάνω από -2 πόντους

Η ΑΕΛ νίκησε τον Ολυμπιακό 3-0 στον αναβληθέντα 14ο αγώνα του πρωταθλήματος. Η ομάδα από τη Λεμεσό έφτασε τους 31 πόντους, βρίσκεται στην περιοχή -2 πόντων, ενώ η ομάδα από τη Λευκωσία παρέμεινε στους 23 πόντους.

Καλή απόδοση, τρία γκολ και δύο πέναλτι για την AEL. Επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ που έχασε ο Ολυμπιακός, το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ασκήσει πίεση στην AEL για να αποτρέψει την ανάπτυξή της. Στα πρώτα 10 λεπτά, ωστόσο, στο 13ο λεπτό, η Λεμεσός κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι μετά το σουτ του Σαμπινιάς στον Μπάμπιτς. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε από τον Riera, ο οποίος είχε στόχο 1-0.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Λεμεσού ανέλαβε, κατέλαβε την μπάλα αφού κατέλαβε την μπάλα.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του πρώτου ημιχρόνου ήταν η κόκκινη κάρτα που έλαβε ο Ολυμπιακός Σαρφόν στο 42ο λεπτό μετά την αποβολή του Νταβόρ.

Στο 51ο λεπτό, η ΑΕΛ σημείωσε το δεύτερο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, στο 60ο λεπτό, οι Circassians σημείωσαν από το πέναλτι με φάουλ acha acari (απλώς κόκκινο) μετά από φάουλ στο Babic, που το έκανε 2-0. Ο επιθετικός της AEL, αφού το κέρδισε, ήταν ο εκτελεστής, στέλνοντας την μπάλα στην πύλη της Καράδας.

Τότε ο “Ολυμπιακός” δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα λιγότερο με δύο παίκτες. Ο Maidevak έκανε μια κάθετη πάσα στην περιοχή, πέρασε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε τη θέση 3-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, և Η ΑΕΛ πήρε άλλη μια νίκη στους οικοδεσπότες, η οποία τη διατηρεί στην πρώτη θέση του τραπεζιού του τουρνουά, από την πρώτη θέση -2.

Παρακολουθήστε τη συνάντηση ΕΔΩ ζωντανά!

Source