Η APOEL αναζητά καταφύγιο στον ωκεανό Δημοσιογράφος Κύπρος

Σπασμένο, μη διορθωμένο, τρομερά εκτός τόπου, χωρίς σαφή σκέψη. Αυτό είναι το APOEL στο φετινό πρωτάθλημα, և κάθε παιχνίδι φροντίζει να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Έχοντας κερδίσει 16 πόντους σε 15 παιχνίδια, η ομάδα που έχει μονοπωλήσει τα πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία γλιστρά στο γήπεδο σήμερα, ανησυχώντας τους θαυμαστές της, αλλά και τη διοίκηση.

Στο παιχνίδι ενάντια στην Ένωση, όλοι ήλπιζαν να ξεκινήσουν εκ νέου, να πετύχουν μια νίκη που θα τους παρακινούσε να συνεχίσουν, αλλά έλαβαν ένα χαστούκι, το οποίο ήταν ίσως το υψηλότερο στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν ήταν μόνο η ήττα, αλλά η εμφάνιση, η οποία ήταν πολύ κακή για ένα άλλο παιχνίδι, εκτός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά και για πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, τα μπλε-κίτρινα δεν έδειξαν σε κανένα άλλο μέρος ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι έξω. βγάλτε το παιχνίδι.

Ναι, το APOEL προέρχεται από ένα πρόβλημα κορανοϊού όπου μερικοί από τους παίκτες του δεν έχουν εκπαιδευτεί για δύο εβδομάδες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εικόνα που παίζουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, εκτός από λίγα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας Mick McCarty παραδέχτηκε επίσης στη συνέντευξη Τύπου ότι αυτό που είδε στο παιχνίδι ενάντια στην Ένωση τον συγκλόνισε και τον ντροπήσε, γεγονός που δείχνει ότι ο προπονητής του APOEL, βλέποντας τους παίκτες του σε προπόνηση, πίστευε ότι είχαν ξεπεράσει την περιπέτεια. Με το SARS-COV2 և μπορούσαν να σταθούν στο γήπεδο με τρεις πόντους.

Ωστόσο, η προστασία προήλθε από παντού. Ο Μέρκης δεν έμοιαζε με τον ηγέτη των προηγούμενων ετών, το κέντρο APOEL ήταν σε αταξία, ο Λούντεμος εξαφανίστηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για την επίθεση, χωρίς λόγο, καθώς ο Νους μπορεί να είχε άλλες πιθανότητες να σκοράρει, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει το δίχτυ. Ο Μπεν Σαχάρ επίσης. Για τα υπόλοιπα, θα ήταν άδικο να μην κρίνουμε τον εξτρεμισμό του APOEL, ο οποίος δεν προκάλεσε σχεδόν κανένα πρόβλημα στην υπεράσπιση της Ένωσης, όπως ο George Vor Ephrem.

Οι μόνοι επιζώντες της νέας ταινίας του APOEL είναι οι νέοι, κάτι που τόνισε ο Mick McCarty σε συνέντευξη Τύπου. Satsias, Gabriel ուց Kutakos έδωσαν ό, τι είχαν և δεν έπρεπε να κάνουν τη ομάδα τους να κερδίσει, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη για τον APOEL, “όλοι αντιμετωπίζουν ξανά τις ευθύνες τους”. Οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση βρίσκονται στο προσκήνιο των μπλε και κίτρινων οπαδών, οι οποίοι παίρνουν τη μεγαλύτερη φωτιά, κυρίως λόγω του κακού σχεδιασμού που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα της Λευκωσίας το καλοκαίρι.

Τώρα, η APOEL ψάχνει για μια σωτηρία στον ωκεανό για να μπορέσει να ανακάμψει, τουλάχιστον για να είναι στην πρώτη έξι του πίνακα τουρνουά. Όλοι στο μπλε-και-κίτρινο στρατόπεδο ελπίζουν ότι οι τέσσερις παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει στο χείλος για να σώσει τίποτα, αν υπάρχει, από αυτήν την καταστροφική χρονιά καθώς ξετυλίγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source