Η APOEL επιβεβαιώνει την υπογραφή του Ιρλανδού αστέρι Jack Byrne δωρεάν

Ο APOEL πήρε τον ιρλανδικό διεθνή Jack Byrne με δωρεάν μεταφορά μετά την αναχώρησή του από τον Shamrock Rovers.

Ο μέσος έγινε το αστέρι του Premier Division κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Tallaght και κέρδισε το βραβείο PFAI Player of the Year και στις δύο σεζόν με τους Rovers.

Αφού κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος με την ομάδα του Stephen Bradley στη συντομευμένη εκστρατεία του 2020, ο Dubliner ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε και να δοκιμάσουμε μια νέα πρόκληση μακριά από την Ιρλανδία.

Μετά από μια εξαιρετική επιτυχία με τον Shamrock Rovers, ο Jack Byrne είναι επίσημα παίκτης του APOEL. Pic: INPHO / Morgan Treacy

Το έκανε ακριβώς αυτό, ενώθηκε με τον πρώην προϊστάμενο της Ιρλανδίας Mick McCarthy στο νέο του σύλλογο APOEL στην Κύπρο.

Ο Byrne έχει συνάψει συμφωνία δυόμισι ετών με τη στολή της Λευκωσίας και θα συνεχίσει να φορά τον αριθμό 29 που ήταν η τηλεφωνική του κάρτα στο Rovers.

Ο McCarthy ανέλαβε την APOEL τον Νοέμβριο και συνεργάστηκε με το δημιουργικό αστέρι του midfield κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί με την ανώτερη διεθνή ομάδα.

Ήταν ένα δύσκολο έργο για τον 61χρονο, καθώς η APOEL έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος και έχασε πολλά από τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου λόγω της επιδημίας Covid-19.

Αν και είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στο κυπριακό ποδόσφαιρο, έχουν βρεθεί τέταρτοι από κάτω στην πρώτη κατηγορία μετά από μια κακή εκστρατεία μέχρι στιγμής.

Ο Μπάρνε μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο σπίτι το Σάββατο το βράδυ με τον Έρμι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Source