Η Ariana Resources ξεπερνά τον στόχο παραγωγής της για το 2020

Σημείωση εκδότη: Με τόσο μεγάλη αστάθεια στην αγορά, μείνετε ενημερωμένοι για τα καθημερινά νέα! Ελάτε σε λίγα λεπτά με την ταχεία περίληψη των σημερινών ειδήσεων που πρέπει να διαβάσετε και των απόψεων των ειδικών. Εγγραφείτε εδώ!

(Kitco News) – Η Ariana Resources ανακοίνωσε σήμερα ότι το ορυχείο Kiziltepe που ανήκει στο 50% στην Τουρκία παρήγαγε συνολικά 18.645 ουγγιές χρυσού κατά τη διάρκεια του έτους, υπερβαίνοντας την καθοδήγηση παραγωγής για ολόκληρο το έτος κατά 3,5%.

Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, στα τέλη του 2020, το ορυχείο παρήγαγε συνολικά 84.200 ουγγιές χρυσού και 915.233 ουγγιές αργύρου, καταγράφοντας έσοδα 134 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από την έναρξη των εργασιών στις αρχές του 2017.

Η εταιρεία είπε ότι οι εργασίες εξόρυξης συνεχίζονται στο Arzu North και τη Derya, με σχέδια για επέκταση αυτών των δραστηριοτήτων ανοιχτού λάκκου επί του παρόντος «υπό έλεγχο».

Η Ariana Resources πρόσθεσε ότι η επέκταση ενός εργοστασίου επεξεργασίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την κατασκευή να ολοκληρωθεί το H2 2021. η ικανότητα της μονάδας επεξεργασίας θα αυξηθεί κατά περισσότερο από 300% σε σχέση με το σχεδιασμό σκοπιμότητας και έως 500.000 τόνους μεταλλεύματος ετησίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Δρ. Kerim Sener σχολίασε: “Το τελευταίο τρίμηνο του 2020 ολοκλήρωσε ένα άλλο σταθερό έτος παραγωγής για το Kiziltepe, το οποίο για άλλη μια φορά ξεπέρασε την καθοδήγηση της κοινής επιχείρησης. Μας ενθουσιάστηκαν περαιτέρω οι τιμές του χρυσού και του αργύρου κατά τη διάρκεια του έτους, με αποτέλεσμα τα έσοδα να υπερβαίνουν τις ΗΠΑ 37 εκατομμύρια δολάρια το 2020 και καλύπτοντας μια εξαιρετική περίοδο ανάπτυξης εταιρειών για την οποία πρέπει να επαινέσουμε το προσωπικό μας και την ομάδα κοινής επιχείρησής μας. “

Η Ariana είναι μια εταιρεία εξερεύνησης και ανάπτυξης ορυκτών της AIM που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη. Έχει συμφέροντα στην παραγωγή χρυσού στην Τουρκία και στην περιουσία χαλκού-χρυσού στην Κύπρο. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα χαρτοφυλάκιο μελλοντικών αδειών στην Τουρκία, η οποία περιέχει ένα εξαντλημένο σύνολο γ. 2,1 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού και άλλων μετάλλων (τον Ιούλιο του 2020).

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του συγγραφέα και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν αυτές Kitco Metals Inc. Ο συγγραφέας έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών Ωστόσο, ούτε η Kitco Metals Inc. ούτε ο συγγραφέας μπορούν να εγγυηθούν αυτήν την ακρίβεια. Αυτό το άρθρο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν ζητείται η ανταλλαγή εμπορευμάτων, τίτλων ή άλλων χρηματοοικονομικών μέσων. Η Kitco Metals Inc. και ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν αποδέχονται την ευθύνη για απώλειες ή / και ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση αυτής της έκδοσης.

Source