Η Atalaya Mining PLC ανακοινώνει το διορισμό διευθυντή – Δελτίο Τύπου

ΝΙΚΟΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ / ACCESSWIRE / 10 Φεβρουαρίου 2021 / Η Atalaya Mining Plc (AIM: ATYM) (TSX: AYM) ανακοινώνει με ευχαρίστηση ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο διόρισε τον Neil Gregson ως ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Διευθυντή της Εταιρείας.

Ο Neil Dean Gregson (58 ετών) έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας επενδύσεων σε εταιρείες εξόρυξης και πετρελαίου και φυσικού αερίου. Από το 2010 έως το 2020 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan Asset Management όπου, ως μέλος της μετοχικής ομάδας, ήταν διαχειριστής χαρτοφυλακίου που επενδύει σε εταιρείες εξόρυξης και ενέργειας παγκοσμίως. Πριν από αυτό, από το 1990 έως το 2009 διετέλεσε επικεφαλής κεφαλαίων αναδυόμενων αγορών και συναφών τομέων (συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαίων φυσικών πόρων) στην Credit Suisse Asset Management. Ο κ. Gregson κατείχε προηγουμένως διάφορες θέσεις σε εταιρείες εξόρυξης, συμπεριλαμβανομένου ενός ρόλου ως αναλυτής επενδύσεων σε ορυχεία στο Gold Fields της Νότιας Αφρικής.

Ο κ. Γκρέγκσον έχει πτυχίο Μεταλλευτικής Μηχανικής BSc (Hons) από το Πανεπιστήμιο του Nottingham. Έγινε συνεργάτης του Ινστιτούτου Διαχείρισης Επενδύσεων και Έρευνας του Λονδίνου το 1994. Είναι κάτοχος διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Damelin College, Γιοχάνεσμπουργκ (1988) και ένα Πιστοποιητικό Ικανότητας Διευθυντών Ορυχείων, Νότια Αφρική (1985).

Ο Roger Davey, πρόεδρος της Atalaya Mining plc., Σχολίασε:

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, χαίρομαι που καλωσορίζω τον Neil στην Atalaya. Ο διορισμός του ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού διευθυντή και η ευρεία εμπειρία εξόρυξης θα ενισχύσει το διοικητικό συμβούλιο της Atalaya για τις επερχόμενες εξελίξεις της εταιρείας.

Ο Alberto Lavandeira, CEO, σχολίασε:

“Η Neil φέρνει πλούτο εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην Εταιρεία και μαζί προσβλέπουμε στο καθήκον να παραδώσουμε τα σχέδια της Atalaya για μελλοντική ανάπτυξη μέσω βελτιστοποίησης και εξερεύνησης.”

Επιπλέον πληροφορίες

Λεπτομέρειες σχετικά με τα ονόματα των εταιρειών και των εταιρικών σχέσεων των οποίων ο κ. Gregson είναι ή υπήρξε μέλος των διοικητικών, διαχειριστικών ή εποπτικών οργάνων ή συνεργατών οποιαδήποτε στιγμή τα πέντε χρόνια πριν από την ημερομηνία αυτού του εγγράφου παρατίθενται παρακάτω:

Τρέχουσες διευθύνσεις / συνεργασίες

Προηγούμενες διευθύνσεις / συνεργασίες

Ουράνιο Royalty Corp

Danakali, Ltd.

Κανένας

Εκτός από τα παραπάνω, δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες που πρέπει να αποκαλυφθούν σύμφωνα με το Πρόγραμμα 2, παράγραφος (ζ) των κανόνων AIM για Εταιρείες που πρέπει να αποκαλυφθούν.

Γνωστοποιήσεις σύμφωνα με το άρθρο 17 των κανόνων AIM για εταιρείες (βλ. Πλήρη ανακοίνωση)

Επαφές:

Επικοινωνίες Newgate

Elisabeth Cowell / Adam Lloyd / Tom Carnegie

+ 44 20 3757 6880

Επικοινωνίες 4C

Carina Corbett

+44 20 3170 7973

Γνήσια Canaccord

(NOMAD και Joint Broker)

Henry Fitzgerald-O’Connor / James Asensio

+44 20 7523 8000

BMO Capital Markets

(Κοινή μεσίτης)

Tom Rider / Neil Elliot

+44 20 7236 1010

Peel Hunt LLP

(Κοινή μεσίτης)

Ross Allister / David McKeown

+44 20 7418 8900

Σχετικά με την Atalaya Mining Plc

Η Atalaya είναι μια ομάδα εξόρυξης και ανάπτυξης που είναι εισηγμένη στο AIM και TSX, η οποία παράγει συμπυκνώματα χαλκού και υποπροϊόντα αργύρου στην πλήρη ιδιοκτησία της Proyecto Riotinto στην νοτιοδυτική Ισπανία. Επιπλέον, ο Όμιλος έχει μια σταδιακή, κερδοσκοπική συμφωνία για ιδιοκτησία έως και 80% της Proyecto Touro, ενός έργου brownfield χαλκού στα βορειοδυτικά της Ισπανίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.atalayamining.com

Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από την RNS, την υπηρεσία ειδήσεων του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Το RNS έχει εγκριθεί από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς για να ενεργεί ως Κύριος Πάροχος Πληροφοριών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδέχεται να ισχύουν όροι και προϋποθέσεις σχετικά με τη χρήση και τη διανομή αυτών των πληροφοριών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το [email protected] ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.rns.com.

ΠΗΓΗ: Atalaya Mining PLC

Δείτε την έκδοση πηγής στο accesswire.com:
https://www.accesswire.com/628835/Atalaya-Mining-PLC-Announces-Appointment-of-Director

.Source