Η Bafra Gıda θα κάνει τα παιδιά να χαμογελούν

Η Bafra Gıda θα κάνει τα παιδιά να χαμογελούν

Bafra Gıda LTD. Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του, παρουσιάζει ένα βιβλίο ζωγραφικής σε παιδιά που σπουδάζουν σε δημοτική ηλικία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, Olgun Amcaoğlu, Bafra Gıda Ltd. Ο διευθυντής του, Gazi Akıncı, δέχτηκε και συναντήθηκε με τη συνοδεία αντιπροσωπείας

ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΞΑΔΕΡΦΗ

Ο υπουργός Olgun Amcaoğlu επεσήμανε ότι η πανδημία επηρέασε περισσότερο τα παιδιά και υπενθύμισε ότι θα γιορτάσουν την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου τις επόμενες μέρες και τόνισε ότι τόσο σημαντικά έργα που θα τα κάνουν ευτυχισμένα είναι πολύ σημαντικά.

Δηλώνοντας ότι δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά ως κοινωνία, ο Amcaoğlu δήλωσε ότι η υποστήριξη που δόθηκε στην εκστρατεία #HerTabletBirGeli που έχουν εφαρμόσει είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτού.

Ελπίζοντας να αυξηθούν τέτοια έργα για παιδιά πριν από την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού, Amcaoğlu, Bafra Gıda Ltd. Ευχαρίστησε τον διευθυντή του Gazi Akıncı και τους υπαλλήλους του.

AKINCI

Bafra Gıda Ltd. Ο διευθυντής του, Gazi Akıncı, ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο και είπε ότι ετοίμασαν 10 χιλιάδες βιβλία ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης.

Είπε ότι μερικά από τα βιβλία που ετοιμάστηκαν θα είναι κάρτες αναφοράς για μαθητές νηπιαγωγείου και μερικά από αυτά θα παρουσιαστούν στους μαθητές με την ευκαιρία της 23ης Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

Ο Akıncı είπε ότι στόχος τους είναι να κάνουν τα παιδιά χαρούμενα πριν από την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

.Source