Η Billie Eilish ήταν στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών

Η Billie Eilish ήταν στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών

Σύμφωνα με τις ειδήσεις του βρετανικού The Sun, ο Billie Eilish, ο οποίος κέρδισε 5 βραβεία Grammy, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των δημοφιλών ονομάτων που μπορούν να δοθούν στα κορίτσια.

Η Billie Eilish ήταν στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ονομάζοντας τα μωρά τα ονόματα των διακεκριμένων μορφών στη λαϊκή κουλτούρα είναι μια συνήθης συνήθεια σε πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου και φαίνεται ότι αυτή η συνήθεια θα συνεχιστεί το 2021.

Σύμφωνα με την έκθεση του The Sun, η Billie Eilish, που κέρδισε 5 βραβεία Grammy, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των δημοφιλών ονομάτων που μπορούν να δοθούν στα κορίτσια.

Ωστόσο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ονόματα των τηλεοπτικών σειρών και των ηθοποιών ταινιών έχουν γίνει δημοφιλή, καθώς η απομόνωση που επιβάλλεται σε όλο τον κόσμο αυξάνει τον χρόνο που αφιερώνεται παρακολουθώντας ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές σε ψηφιακές πλατφόρμες για να περάσει χρόνο.

Σύμφωνα με τον βρετανό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, στη λίστα που ετοίμασε το My Nametags, ο Maeve, ο εξέχων χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς Sex Education του Netflix, είναι από τα δημοφιλή ονόματα που το έβαλαν στα κορίτσια.

Το όνομα της Anya Taylor-Joy, το αστέρι της σειράς The Queen’s Gambit, το οποίο παρακολουθείται με μεγάλο ενδιαφέρον, βρίσκεται επίσης στην τρίτη θέση της λίστας. Η αμφιλεγόμενη σειρά The Crown φαίνεται επίσης να διαδίδει το όνομα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, της Ντιάνα. Πέμπτον στη λίστα είναι το όνομα του Jodie Comer, πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς Killing Eve.

Στην κορυφή της λίστας για αγόρια είναι το όνομα του Connell, ο κύριος χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς του BBC Normal People. Το όνομα Tom είναι στη δεύτερη θέση και το όνομα του παίκτη της Premier League Marcus Rashford είναι στην τρίτη θέση. Το όνομα του οδηγού της Formula 1 Lewis Hamilton βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ το όνομα του διάσημου ραδιοτηλεοπτικού φορέα David Attenborough βρίσκεται στην 5η θέση

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source