Η BioNTech σκέφτεται να ανοίξει υποκατάστημα στην Τουρκία

Ο Ugur Sahin της BioNTech λέει «ανοιχτός» για συνεργασία με άλλους φορείς, συζητά για το άνοιγμα υποκαταστήματος στην Τουρκία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Ugur ին ahin δήλωσε σήμερα ότι η εταιρεία του είναι ανοιχτή σε συνεργασία με άλλες οντότητες, καθώς επιδιώκει να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα του εμβολίου Covid-19, το οποίο έχει αναπτύξει με την Pfizer, ανοίγοντας ένα γραφείο στην Τουρκία. χαρακτηριστικό:

Σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Σαχίν επανέλαβε ότι η BioNTech σκοπεύει να διανείμει 1,3 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της έως το τέλος του 2021, με το επόμενο 70% του κόσμου να εμβολιαστεί τον επόμενο χειμώνα για να αναζωογονήσει τη ζωή. οι συνηθισμένοι ρυθμοί του.

“Το επόμενο έτος, μαζί με την Pfizer, θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο δόσεις. Πρέπει να τα διανείμουμε σε περισσότερες από 80 χώρες. Δεν είναι εύκολο. Η παρασκευή εμβολίων είναι μια περίπλοκη διαδικασία. “Θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε ξανά με άλλες εταιρείες”, είπε. “Εάν μπορέσουμε να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας για αύξηση της παραγωγής, θα το αποκαλύψουμε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Νομίζω ότι μπορούμε. “Δεν έχουμε ακόμη εγγυημένο πρόγραμμα”, πρόσθεσε.

Η Τουρκία συμφώνησε να αγοράσει 4,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου BioNTech / Pfizer με περαιτέρω αγορά 30 εκατομμυρίων δόσεων.

Ο γιος ενός Τούρκου μετανάστη στη Γερμανία, ինը ahin, δήλωσε στο Anadolu ότι η BioNTech βρίσκεται σε συνομιλίες με την κρατική επιστημονική υπηρεσία Tubitak της Τουρκίας για να παραδώσει 30 εκατομμύρια δόσεις στη χώρα μέχρι το τέλος του 2121. “Είναι μια μεγάλη ευκαιρία.” Ας βοηθήσουμε “Για τον λαό της Τουρκίας”, είπε. “Θέλουμε να κάνουμε έρευνα και στην Τουρκία. Μιλήσαμε με τον Tubitak και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με μερικούς καθηγητές πανεπιστημίου. «Θέλουμε να ανοίξουμε ένα υποκατάστημα της BioNTech στην Τουρκία», είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει να ξεκινήσει κλινική έρευνα για τον καρκίνο στη χώρα το καλοκαίρι του 2021.

Η Τουρκία συμφώνησε επίσης να αγοράσει 50 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Sinovac Chinese CoronaVac, με την πρώτη αποστολή 3 εκατομμυρίων δόσεων να αναμένεται να παραδοθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source