Η Boeing επισημαίνει πιθανό πρόβλημα παραγωγής σε περίπου 737 MAX jet σε πελάτες

μπόινγκ Ρόιτερς

Η Boeing Co ζήτησε από 16 από τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν ένα πιθανό ζήτημα παραγωγής που σχετίζεται με ένα σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας σε ορισμένα αεροσκάφη 737 MAX πριν από περαιτέρω εργασίες, δήλωσε ο αμερικανός αερομεταφορέας την Παρασκευή.

Η Boeing είπε ότι θέλει αυτούς τους πελάτες να ελέγξουν και να επαληθεύσουν εάν υπάρχει επαρκής διαδρομή εδάφους για ένα στοιχείο του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας σε ορισμένα επηρεαζόμενα 737 MAX jet με συγκεκριμένους αριθμούς ουράς.

Ο προγραμματιστής παλεύει με ορισμένα προβλήματα παραγωγής στα εργοστάσιά του πάνω από ένα ξεχωριστό πρόβλημα σχεδιασμού που οδήγησε στη γείωση όλων των MAX για 20 μήνες.

Η αναφορά ενός προβλήματος παραγωγής δείχνει ότι δεν σχετίζεται με την ευρύτερη γείωση ασφαλείας, η οποία καταργήθηκε τον Νοέμβριο.

«Συνεργαζόμαστε στενά με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ για αυτό το ζήτημα παραγωγής», δήλωσε η εταιρεία σε δήλωση την Παρασκευή.

“Ενημερώνουμε επίσης τους πελάτες μας για συγκεκριμένους αριθμούς ουράς που επηρεάζονται και θα παρέχουμε οδηγίες για κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.”

Source