Η Broctagon Prime και η FXCubic ανακοινώνουν νέα συνεργασία πολλαπλών επιπέδων

Η Broctagon Prime, ο βραχίονας ρευστότητας του ομίλου Broctagon Fintech, θα προστεθεί στο σύνολο των παρόχων ρευστότητας της FXCubic. Αυτό θα επιτρέψει στον πάροχο ρευστότητας να αξιοποιήσει τα εργαλεία τιμολόγησης, διαπραγμάτευσης και συγκέντρωσης της FXCubic.

Αυτή η πολυεπίπεδη συνεργασία είναι σίγουρα μια που θα ενισχύσει την αξία τόσο για τις προσφορές της FXCubic όσο και της Broctagon και είναι έτοιμη να αυξήσει τις τρέχουσες συνθήκες στις χρηματοπιστωτικές αγορές τόσο για μεσίτες όσο και για εμπόρους.

Το FXCubic είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος πάροχος τεχνολογίας συναλλαγών χαμηλού λανθάνοντος χρόνου και υψηλής απόδοσης, που προσφέρει λύσεις γεφύρωσης, συγκέντρωσης και διαχείρισης κινδύνων σε χρηματιστηριακές εταιρείες και μεσίτες λιανικής. Η δημοτικότητα του FXCubic ανέβηκε στα ύψη το 2020, όταν τα συστήματά τους αποδείχθηκαν μερικά από τα πιο αξιόπιστα και σταθερά συστήματα σε περιόδους υψηλής μεταβλητότητας.

Ο Όμιλος Broctagon Fintech είναι ένας πάροχος ρευστότητας και τεχνολογίας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που εδρεύει στη Σιγκαπούρη με πάνω από 10 χρόνια καθιερωμένης παγκόσμιας παρουσίας στην Κίνα, την Ινδία, τη Ρωσία, την Κύπρο, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. Η Broctagon εξυπηρετεί ικανοποιημένους πελάτες σε 50 χώρες και είναι καλά εξοπλισμένη για να αναβαθμίσει τις εταιρείες μέσω λύσεων με γνώμονα την απόδοση και ευέλικτων κλειδιών, όπως τεχνολογία αθροιστών ρευστότητας, λύσεις τεχνολογίας μεσιτείας και ανάπτυξη blockchain επιχειρήσεων.

Ο Παντελής Μιχαήλ, Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Broctagon Fintech σχολίασε αυτήν τη συνεργασία:Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα και για τα δύο, ειδικά στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, όπου οι έμποροι αναζητούν περισσότερες επενδυτικές επιλογές. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την FXCubic για να προσεγγίσουμε περισσότερους μεσίτες παγκοσμίως, καθώς επωφελούνται από τον τεράστιο αριθμό μέσων και ανταγωνιστικών συνθηκών που προσφέρουμε και αυξάνουμε τις προσφορές τους για το πελατολόγιό τους

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FXCubic, Ege Kozan πρόσθεσε στην πρόσφατη συνεργασία: «Αισθανόμαστε τιμή που επιλέξαμε η Broctagon για τα εργαλεία τιμολόγησης, διαπραγμάτευσης και συγκέντρωσης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους καλωσορίσουμε στην ολοένα αυξανόμενη οικογένεια συνεργατών της FXCubic. Το ευρύ φάσμα μέσων της Broctagon και οι ανταγωνιστικές συνθήκες διαπραγμάτευσης δίνουν στους πελάτες μας πρόσβαση σε καλύτερη ρευστότητα και ξεκλειδώνουν εξαιρετικές ευκαιρίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FXCubic και το Broctagon Fintech Group, επισκεφθείτε τους αντίστοιχους ιστότοπούς τους στη διεύθυνση https://fxcubic.com & https://broctagon.com.

Source