Η Brown Hotels εξακολουθεί να σχεδιάζει να ανοίξει 20 ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο

Με έδρα το Τελ Αβίβ Ξενοδοχεία σε Μπράουν ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την προγραμματισμένη επέκταση του χαρτοφυλακίου των διεθνών ξενοδοχείων σχεδιασμού με 20 και πλέον νέα ξενοδοχεία στο Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), και Κύπρος.

Ένας σχετικός νεοεισερχόμενος στο Ελληνική αγοράΗ Brown Hotels λειτουργεί σήμερα το ξενοδοχείο Brown Acropol και το ξενοδοχείο Dave Red στο κέντρο της Αθήνας. Ο συνιδιοκτήτης του Μπράουν, Λεον Αβιγκάντ, είπε στους παρευρισκόμενους στο πρόσφατο 22ος ετήσιος σύνδεσμος κεφαλαίου – Φόρουμ για επενδύσεις στην Ελλάδα, ότι η πανδημία COVID-19 δεν έχει αλλάξει τα σχέδια της εταιρείας του για την Ελλάδα.

«Τώρα ψάχνουμε άνοιξε πάνω από 20 ξενοδοχεία τους επόμενους 18 μήνες – επένδυση που υπερβαίνει 100 εκατομμύρια ευρώ. Περιλαμβάνει την επωνυμία Brown Hotels και τις υπο-μάρκες της. Αυτό είναι πάνω από τα ξενοδοχεία που υπάρχουν ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λεμεσό και Λευκωσία. “

Ο Αβιγκάντ συνέχισε να λέει το Ο ενθουσιασμός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος δεν έχει μετριαστεί από την πανδημία. Είπε ότι εταιρείες που είναι ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτες θα αντιμετωπίσουν καλά την κρίση.

Ένα μέρος του σχεδίου Brown Hotels περιλαμβάνει τη μετατροπή των ιδιοτήτων του. Σύμφωνα με τα νέα από το GTP, η Avigad σκοπεύει να αναδιαμορφώσει ορισμένα ξενοδοχεία επεκτάσεις παρατεταμένης διαμονής. Σύμφωνα με το Brown Living φιλοξενία-έννοια, τα ξενοδοχεία θα εκμεταλλευτούν την αγορά για άτομα που θέλουν ή χρειάζονται να μείνουν για μεγαλύτερες εκτάσεις.

Ως λίγο πιο ιστορικό για τον Μπράουν, ο συνεργάτης και συνιδιοκτήτης του Avigad είναι ο Nir Waizman (παρακάτω Instagram με τον πατέρα του Meni, Υπουργό Τουρισμού Ελλάδας Θεοχάρη και PM Mitsotakis), γιος του Ισραηλινού μεγιστάνα του ξενοδοχείου Meni Waizman, έχει επεκταθεί στις επιχειρήσεις του πατέρα του και διακλαδίζεται σε ψηφιακά, επενδυτικά, ακίνητα και άλλα βασίλεια.

Η Brown Hotels θέλει επίσης να εισαγάγει τις έννοιες της στο τοπικό μπαρ και μαγειρικές επιχειρήσεις και συνεργάζεται με ελληνικά υπουργεία και άλλους ενδιαφερόμενους προς το σκοπό αυτό.

Ο Leon Avigad, ο οποίος ίδρυσε επίσης το Leopard Hospitality το 2003, ήταν μέλος του φόρουμ Capital Link για το «Τουρισμός & φιλοξενία – πλοήγηση σε βραχυπρόθεσμες προκλήσεις – αξιοποίηση μακροπρόθεσμων ευκαιριών».

Source