Η Castor Maritime Inc. Ανακοινώνει την τιμή των εγγεγραμμένων άμεσων προσφορών των 18,0 εκατομμυρίων δολαρίων

PHNOM PENH, CAMBODIA – Media OutReach – 18 Δεκεμβρίου 2020 – Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι εταιρείες μπορούν να επιτύχουν τις ευθύνες τους για το περιβάλλον, την κοινωνική και τη διακυβέρνηση (ESG). Η επένδυση στην ανάπτυξη του αθλητισμού είναι μια προσέγγιση καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων, την εκπαίδευση και την υγεία, σε τομείς στην Καμπότζη που είναι ο Πρόεδρος Neak Oknha Chen Zhi (Δούκας Τσεν Ζι) και Το Prince Group πιστεύει ακράδαντα.

Τα οφέλη της αθλητικής ανάπτυξης σε χώρες όπως η Καμπότζη είναι καλά τεκμηριωμένα. Οι χώρες με υγιή αθλητική κουλτούρα βλέπουν γενικά με την πάροδο του χρόνου μειωμένο κόστος υγειονομικής περίθαλψης και βελτιωμένη κοινωνική συνοχή. Με ισχυρή πίστη στις δυνατότητες της Καμπότζης, ο Τσεν Ζι συμμετέχει σε κάθε ευκαιρία που μπορεί να βοηθήσει στην ανάδειξη της διεθνούς θέσης της Καμπότζης, όπως η αθλητική ανάπτυξη.

Το προφίλ κάθε αθλητισμού σε μια χώρα, ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα επιτεύγματα της εθνικής πλευράς. Το Prince Group, ένας από τους μεγαλύτερους εταιρικούς ομίλους στην Καμπότζη, το έχει συνειδητοποιήσει αυτό και παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη των καμποτζιανών αθλημάτων υποστηρίζοντας την ομάδα ανδρών βόλεϊ.

Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που οι Καμπότζη αρχίζουν να λατρεύουν. Πέρυσι, η Καμπότζη νίκησε τον αντίπαλο Βιετνάμ 110–109 μετά από έναν αγώνα δύο ωρών στους αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας (SEA) του 2019. Η ομάδα ήρθε τελικά πέμπτη, μια τεράστια βελτίωση σε σύγκριση με προηγούμενα τουρνουά, αλλά ήταν η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που οι αθλητές της Καμπότζης είχαν κερδίσει ένα παιχνίδι σε ένα ομαδικό άθλημα σε μια τόσο μεγάλη σκηνή.

Όταν η χώρα φιλοξενεί τους αγώνες SEA 2023 για πρώτη φορά, οι προσδοκίες θα είναι υψηλές για τους αθλητές να κερδίσουν περαιτέρω διακρίσεις. Θα είναι ένα τουρνουά που θα φέρει επίσης σημαντική ώθηση στον τουρισμό. Πέρυσι, όταν οι αγώνες SEA διεξήχθησαν στις Φιλιππίνες, περισσότεροι από 750.000 επισκέπτες ήρθαν στις Φιλιππίνες τον Δεκέμβριο, με ένα σημαντικό ποσοστό να φτάνει να παρακολουθήσει τους αγώνες SEA του 2019.

Οι Chen Zhi και Prince Group συμβάλλουν στην προσπάθεια της SEA Games της Volleyball Team της Καμπότζης

Πριν από τους αγώνες SEA του 2019, το Prince Group, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Καμπότζης Τσεν Ζι, συνέβαλε 500.000 δολάρια στην τοπική ομοσπονδία βόλεϊ για την υποστήριξη δραστηριοτήτων κατάρτισης και προετοιμασίας ανταγωνισμού. Τον Ιούλιο του 2019, το Prince Group διευκόλυνε επίσης μια επίσκεψη στο Fujian στην Κίνα, όπου 21 παίκτες της Καμπότζης υποβλήθηκαν σε ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δύο μηνών. Το Prince Group συνέβαλε περίπου 100.000 δολάρια ΗΠΑ και χρηματοδότησε επίσης την ομάδα για επισκέψεις σε διαγωνισμούς στην Ταϊλάνδη.

Αλλά η βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων είναι μια μακροχρόνια προσπάθεια. Για το σκοπό αυτό, ο Prince Group βοήθησε να προσλάβει έναν έμπειρο προπονητή βόλεϊ από την Κίνα για να εκπαιδεύσει την εθνική ομάδα της Καμπότζης για πέντε χρόνια.

«Η ομάδα του βόλεϊ της Καμπότζης έχει πολλές δυνατότητες και η χώρα έχει πολύ ταλέντο με τις απαραίτητες φυσικές ιδιότητες που απαιτούνται για να είναι ανταγωνιστική», λέει ο προπονητής της καμποτζιανής ομάδας βόλεϊ. “Είναι σημαντικό για αυτούς τους παίκτες να συμμετέχουν σε τουρνουά υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν να προκαλέσουν τον εαυτό τους και να προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερα και να κάνουν τη χώρα τους περήφανη.”

Το Prince Group ενώνει παγκόσμιες μάρκες για την υποστήριξη της τοπικής αθλητικής ανάπτυξης

Επενδύοντας στην αθλητική ανάπτυξη της Καμπότζης με αυτόν τον τρόπο, ο Chen Zhi και ο Prince Group οδηγούν ένα μονοπάτι που διασχίζει μια σειρά από κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Για χώρες όπως η Καμπότζη, τα τοπικά αθλήματα χρειάζονται την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων.

Εκτός από την επένδυση στον αθλητισμό, ο Prince Group έχει επίσης ανταποκριθεί στις ευθύνες του για τον ESG σε άλλους τομείς. Έχει κάνει πολλές δωρεές μεγάλης κλίμακας για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας και να βοηθήσει τα θύματα πλημμυρών στην Καμπότζη. Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Τσεν Ζι και ο Πρίγκιπας Όμιλος δώρισαν 3.000.000 δολάρια στον Πρωθυπουργό Χουν Σεν για να βοηθήσουν την Καμπότζη να αγοράσει 1 εκατομμύριο εμβόλια COVID-19.

Ως βασικοί υποστηρικτές και υποστηρικτές της ανάπτυξης της Καμπότζης, ο Chen Zhi και ο Prince Group είναι ευγνώμονες για την ευκαιρία να διαδραματίσουν τόσο σημαντικό ρόλο στο ταξίδι της καμποτζιανής ομάδας βόλεϊ στους αγώνες SEA του 2023 και ελπίζουν να συμβάλουν σε περισσότερες πτυχές της κοινωνίας της Καμπότζης πέρα ​​από απλά αθλήματα για πολλά ακόμη χρόνια.

Σχετικά με τον Neak Oknha Chen Zhi

Ο Neak Oknha Chen Zhi της Καμπότζης είναι ο πρόεδρος του Prince Group, συντομότερος του Prince Holding Group (PHG). Ως πρόεδρος, ο Chen Zhi μετέτρεψε την PHG σε έναν κορυφαίο όμιλο στην Καμπότζη που συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα, επενδύει στο μέλλον του Βασιλείου και δεσμεύεται για βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές.

Στην Καμπότζη, ο Chen Zhi έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες της PHG για να συμπεριλάβει διάφορους τομείς, όπως η ανάπτυξη ακινήτων, οι τράπεζες, τα χρηματοοικονομικά και ο τουρισμός. Εκτός από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Chen Zhi ασχολείται ενεργά με τη βοήθεια των κοινοτήτων της Καμπότζης στο έργο του φιλανθρωπίας.

Σχετικά με την Prince Holding Group

Prince Holding Group (PHG), πιο γνωστό ως Prince Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εταιρικούς ομίλους στην Καμπότζη, με επιχειρήσεις που εκτείνονται σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ακινήτων, των τραπεζών, των χρηματοοικονομικών, της αεροπορίας, του τουρισμού, της εφοδιαστικής, της τεχνολογίας, των τροφίμων και των ποτών και του τρόπου ζωής. Η PHG ακολουθεί την αποστολή της «Οικοδόμηση μιας Καλύτερης Ζωής» και η φιλοσοφία του Ομίλου υιοθετεί τις αξίες «Δέσμευση, Ευθύνη, Σεβασμός, Γενναιοδωρία και Καινοτομία».

Source