Η CEX.IO εγκαινιάζει την υπηρεσία λογαριασμού ταμιευτηρίου Crypto με έως και 20% APY

Η CEX.IO, μια κορυφαία διεθνής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, εγκαινιάζει την υπηρεσία Savings ως τη νεότερη λύση στο ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα Κερδίστε. Διαθέσιμο σε 171 χώρες, το CEX.IO Savings προσφέρει στους χρήστες έως και 20% ετήσια απόδοση ποσοστού (APY) σε 19 διαφορετικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με την ευελιξία να μεταφέρουν χρήματα από και προς τους λογαριασμούς τους χωρίς περιορισμούς.

Ομοίως με τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου στην παραδοσιακή χρηματοοικονομική βιομηχανία, το CEX.IO Savings προσφέρει στους χρήστες έναν τρόπο να δημιουργήσουν μια παθητική απόδοση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που κατέχουν. Ωστόσο, σε αντίθεση με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου, το προϊόν Ταμιευτηρίου του διεθνούς χρηματιστηρίου επιτρέπει στους πελάτες να προσθέσουν κεφάλαιο ή να αποσύρουν τα χρήματά τους ανά πάσα στιγμή χωρίς προμήθειες, ημερομηνίες λήξης ή την απαίτηση να κλειδώσουν τις συμμετοχές τους για παρατεταμένες περιόδους.

Προς το παρόν, οι χρήστες CEX.IO Savings μπορούν να κερδίσουν επιτόκιο μεταξύ 2% και 20% APY σε 19 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών stablecoin και DeFi tokens. Ωστόσο, η εταιρεία επεκτείνει σύντομα τη λίστα των υποστηριζόμενων ψηφιακών στοιχείων.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματά τους με δύο τρόπους στο CEX.IO Savings. Ενώ το Flexible Savings παρέχει στους πελάτες πρόσβαση στα χρήματά τους οποιαδήποτε στιγμή χρειάζονται, το Locked Savings είναι για όσους σχεδιάζουν να κρατήσουν τα ψηφιακά τους στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ οι χρήστες πρέπει να κλειδώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία μέχρι την ημερομηνία λήξης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τύπο αποταμίευσης για να επιτύχουν υψηλότερες αποδόσεις με σταθερά επιτόκια. Από την άλλη πλευρά, το APY για ευέλικτη εξοικονόμηση καθορίζεται σε καθημερινή βάση. Αναθεωρείται κάθε 24 ώρες και ανταποκρίνεται στις συνθήκες της αγοράς με βάση την προσφορά και τη ζήτηση.

Η CEX.IO ξεκίνησε την υπηρεσία Αποταμίευσης ως μέρος του ευρύτερου οικοσυστήματος Earn, το οποίο επικεντρώνεται στους χρήστες κρυπτογράφησης που επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα επιπλέον εισόδημα στις ψηφιακές τους κατοχές. Ως η πρώτη λύση στη σουίτα Earn, η CEX.IO ξεκίνησε το Staking το 2020, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες να κερδίζουν ανταμοιβές για το κλείδωμα των μαρκών τους και τη διατήρηση των δικτύων blockchain έργων κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας το μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS) . Ένα από τα USP του CEX.IO Staking είναι ότι το CEX.IO αναλαμβάνει όλες τις πολυπλοκότητες της διαχείρισης κόμβων στοιχήματος και των τεχνικών ενοποιήσεων. Αυτό επιτρέπει στο CEX.IO Staking να εγγυάται γρήγορες αναλήψεις κεφαλαίων για τους χρήστες μας, στο βαθμό που οι χρήστες μπορούν ακόμη και να κάνουν οριακές παραγγελίες στην ανταλλαγή μας με τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν στοιχηματίσει. Αυτή η μοναδική δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες μας να συνεχίζουν να δημιουργούν μια παθητική απόδοση του στοιχημένου περιουσιακού στοιχείου τους, ενώ περιμένουν την τιμή να αυξηθεί στο επίπεδο που θα ήθελαν να βγούν από τη θέση τους.

Ιδρύθηκε το 2013, το CEX.IO είναι ένα διεθνές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακών στοιχείων σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες. Με ένα ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα καινοτόμων προϊόντων, η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο εξυπηρετεί όλους τους συμμετέχοντες στην αγορά κρυπτογράφησης – από εμπόρους λιανικής έως θεσμικούς επενδυτές. Με μια ισχυρή, εταιρικού επιπέδου υπηρεσία, οι πολυλειτουργικές λύσεις ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων του CEX.IO διαθέτουν προηγμένη ασφάλεια, ενώ ρυθμίζονται σε πολλές δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Γιβραλτάρ και της Κύπρου. Τον Ιούλιο του 2020 και τον Φεβρουάριο του 2021, η CryptoCompare κατέταξε το CEX.IO μεταξύ των 10 κορυφαίων χρηματιστηρίων κρυπτογράφησης παγκοσμίως στην Αξιολόγηση αξιολόγησης του Exchange. Και στις δύο αναφορές, η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο εξασφάλισε βαθμό Α καθώς και την τρίτη θέση όσον αφορά την ασφάλεια.

«Ο τρόπος με τον οποίο η αγορά κρυπτογράφησης εξελίχθηκε το 2020 και το 2021 παρείχε στους κατόχους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων πολλές νέες επιλογές για να κερδίσουν. Ποντάρισμα, δανεισμός και καλλιέργεια απόδοσης – για να αναφέρουμε μερικά. Κατά τη διάρκεια των περιόδων που έχουμε ξοδέψει στον τομέα DeFi, παρατηρήσαμε μια απαίτηση μεταξύ των χρηστών μας να κερδίσουν παθητικό εισόδημα, διατηρώντας ταυτόχρονα κρυπτογραφικά στοιχεία. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το CEX.IO Earn, μια νέα υπηρεσία στο οικοσύστημα CEX.IO που επιτρέπει στους κατόχους κρυπτογράφησης να επωφεληθούν συμβάλλοντας στη βιομηχανία blockchain. Αφού ξεκινήσαμε το Staking και βλέπουμε την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση στην αγορά, ξεκινάμε τώρα το Savings. Με το νέο μας προϊόν, οι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ενδιαφέρον μετά τα νομίσματα που συνεισέφεραν στην πλατφόρμα, ενώ έχουν την ευελιξία να αποσύρουν τα χρήματά τους ή να αυξήσουν τις συμμετοχές τους για να επιτύχουν καλύτερες αποδόσεις ανά πάσα στιγμή », δήλωσε ο Konstantin Anissimov, Εκτελεστικός Διευθυντής της CEX.IO.

Σας αρέσει το BTCMANAGER; Στείλτε μας μια συμβουλή!

Η διεύθυνση Bitcoin μας: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4

.Source