Η CFD Brokerage Almahfaza αναπτύσσει τεχνολογία WisdomHub, επιτρέποντας στους εμπόρους να επωφεληθούν από το συναίσθημα του πλήθους και να μετρήσουν την αγορά καθώς διαπραγματεύονται

Με μια μοναδική προσφορά ισλαμικών λογαριασμών που τηρεί τους νόμους της Σαρία, το Almahfaza βρίσκεται σε καλό δρόμο για τη βελτίωση της κατώτατης γραμμής για τους εμπόρους στο μέση Ανατολή.

Εκτός από το χαρακτηριστικό του WisdomHub εργαλείο, άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Almahfaza περιλαμβάνουν:

  • Προστασία Προσφοράς – ένα πρωτοποριακό εργαλείο διαχείρισης κινδύνων που βοηθά τους εμπόρους να προσδιορίσουν πού να τοποθετήσουν τα προστατευτικά επίπεδα στάσης απώλειας και κέρδους, ελαχιστοποιώντας έτσι την απώλεια όταν η αστάθεια είναι υψηλή.
  • Μόχλευση μόνος-επιλογής – ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους εμπόρους να προσαρμόσουν τη μόχλευση τους με κάθε θέση που ανοίγουν.
  • Οικονομικό ημερολόγιο & Ροή ειδήσεων – να ενημερώνουν τους εμπόρους με τα τελευταία γεγονότα της αγοράς.
  • Εφαρμογές για κινητά – για συσκευές iOS και Android που παρέχουν στους εμπόρους πρόσβαση στα αγαπημένα τους στοιχεία, ενώ τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από αυτό, η εταιρεία προσφέρει επίσης στους εμπόρους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές στο MetaTrader 5 και να απολαμβάνουν όλες τις επιλογές της δημοφιλούς εμπορικής υποδομής.

«Το να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και διαισθητικό περιβάλλον που επιτρέπει στους εμπόρους να πραγματοποιούν συναλλαγές με τον δικό τους ρυθμό, με τη βοήθεια εργαλείων αιχμής είναι ο κύριος στόχος μας», δήλωσε ο κ. Mohamad El Zein, Εκπρόσωπος της Almahfaza. “Ευδοκιμούμε στην επιτυχία των πελατών μας. Ως εκ τούτου, τους προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που κάνουν την εμπειρία τους καλύτερη και ισορροπούν τον ανταγωνισμό μεταξύ αρχάριων και καταλαβαίνων παικτών της αγοράς”, πρόσθεσε ο κ. El Zein.

Η Almahfaza εκτελεί επίσης ελκυστικές προσφορές, προγράμματα μπόνους και ειδικές προσφορές που εστιάζουν στην εκδήλωση για τους πελάτες της, όλα εντός των συγκεκριμένων ρυθμιστικών ορίων. Τοποθετώντας την προστασία δεδομένων στο προσκήνιο της, η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL, καθώς και κορυφαίες τράπεζες μέση Ανατολή και το ΗΒ.

Σχετικά με την Almahfaza

Η Almahfaza είναι μια χρηματιστηριακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα επαγγελματιών της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας και εμπειρογνώμονες της τεχνολογίας, των οποίων ο πρωταρχικός στόχος ήταν πάντα να ενδυναμώσει τους εμπόρους όλων των επιπέδων εμπειρίας ώστε να επωφεληθούν από τις διάφορες ευκαιρίες που διατίθενται στις χρηματοπιστωτικές αγορές του κόσμου.

Το Almahfaza θεωρείται μία από τις κορυφαίες μάρκες του κλάδου, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους εμπόρους. Η εταιρεία παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε μια σειρά επιτραπέζιων και κινητών πλατφορμών (διατίθεται μέσω του Apple Store και του Google Play), τα οποία είναι γεμάτα με καινοτόμες δυνατότητες και εργαλεία, που κυμαίνονται από προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης έως διαισθητικές διατάξεις και τη βασική λύση WisdomHub. Το WisdomHub είναι ένα βασικό συστατικό στοιχείο τόσο της κινητής όσο και της διαδικτυακής υποδομής συναλλαγών της Almahfaza, επιτρέποντας στους εμπόρους να εξετάσουν τις κινήσεις και τη συμπεριφορά μιας ομάδας εμπόρων σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να εντοπίζουν τις τάσεις της αγοράς τη στιγμή που αναπτύσσονται με μεγάλη ακρίβεια. Αυτή η σειρά λύσεων προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών 24/5 καθιστά το Almahfaza τον μεσίτη επιλογής για εμπόρους στο μέση Ανατολή και πέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.almahfaza.com.

Βίντεο – https://youtu.be/8avlb2NKvb4

σχετικοί σύνδεσμοι

https://en.almahfaza.com

ΠΗΓΗ Almahfaza

.Source