Η CHP μετέφερε τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης στο Συμβούλιο της Επικρατείας

CHP, Τουρκία Σύμβαση της ΚωνσταντινούποληςΠροσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της προεδρικής απόφασης σχετικά με την απόσυρσή του και την αναστολή της εκτέλεσης.

Μετά την αίτηση, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομάδας CHP Özgür Özel και ο Αντιπρόεδρος της CHP Gülizar Biçer Karaca πραγματοποίησαν δελτίο τύπου.

Η Free Private, Τουρκία, στις 20 Μαρτίου, αποχώρησε από μια διεθνή συμφωνία που είναι συμβαλλόμενο μέρος στην απόφαση του Κοινοβουλίου, εξέφρασε εξαιρετικά δικαιολογημένες αντιδράσεις κατά της απόφασης αυτής.

Σημειώνοντας ότι στο παρελθόν έχουν δηλώσει ότι θα πολεμήσουν την απόφαση σε όλους τους τομείς, ο Özel δήλωσε ότι θεωρεί τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν εκ των προτέρων στο Συμβούλιο εξαιρετικά πολύτιμες.

“ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ”

Υπογραμμίζοντας ότι το κοινοβούλιο έχει την εξουσία να συνάψει και να αποσυρθεί από τη συμφωνία εξ ονόματος της ομάδας CHP με τις ψήφους όλων των βουλευτών, ο Özel είπε ότι υπέβαλαν 3 αιτήματα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για “αγνόηση, ακύρωση και αναστολή της απόφασης” .

3 ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΗΣΗ

Κοινοποιώντας λεπτομέρειες σχετικά με τα 3 κύρια αιτήματα της εφαρμογής, ο Özel συνέχισε ως εξής:

“Ένα από αυτά είναι ότι, όσον αφορά τη διαδικασία, ισχυριζόμαστε ότι αυτή η απόφαση έχει εξαφανιστεί, ισχυριζόμαστε και ζητάμε από το Συμβούλιο της Επικρατείας να προσδιορίσει αυτήν την απουσία. Δεύτερον, αποδεικνύουμε ότι η συναλλαγή είναι εντελώς αντισυνταγματική και ζητάμε από το Συμβούλιο Κράτος να την ακυρώσει από την άποψη της αντισυνταγματικότητας, εάν δεν αγνοεί αυτή τη διαδικασία ως προς την αντισυνταγματικότητα.

“88 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ”

Φυσικά, στο μεταξύ, οι γυναίκες συνεχίζουν να πεθαίνουν. Αποσυρθήκαμε από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης και όλοι βλέπουμε τον αρνητικό αντίκτυπο του αρνητικού κλίματος που δημιουργεί τόσο σε εκείνους που διαπράττουν βία όσο και σε εκείνους που έχουν την υποχρέωση επιβολής του νόμου κατά των γυναικών. Σε μια χώρα όπου 88 γυναίκες δολοφονήθηκαν τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, το κόμμα AK προσπαθεί να αποσυρθεί από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Γι ‘αυτό ζητάμε από το Συμβούλιο της Επικρατείας να σταματήσει την εκτέλεση αυτής της προεδρικής απόφασης και αυτό είναι το τρίτο αίτημά μας. “

από την εκτελεστική απόφαση του Κρατικού Συμβουλίου να σταματήσει ιδιωτικά είπε ότι η βούληση ολόκληρου του κόσμου προς την Τουρκική Δημοκρατία μπορεί να δείξει ότι πίσω από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, “αυτή την εκτέλεση το αίτημά μας, το Συμβούλιο της Επικρατείας θα αναλάβει προτεραιότητες και όχι υπέρ μας, εμείς ελπίζω να οριστικοποιήσω την εύνοια των γυναικών και υπέρ της Τουρκίας. Υποστηρίζουμε αυτήν την προσδοκία. ” μίλησε.

Δηλώνοντας ότι το AK Party “επέστρεψε από την καλύτερη δουλειά του” κατά τη διάρκεια των 19 χρόνων διακυβέρνησής του, ο Özgür Özel είπε, “Το AK Party είναι ένα από αυτό το σημαντικό ζήτημα που είμαστε η πρώτη χώρα που αποδεχόμαστε και ο γεωγραφικός οικοδεσπότης, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα της Κωνσταντινούπολης σε όλο τον κόσμο. ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί, φυσικά, δεν είναι μόνο θέμα γυναικών. Αυτό είναι ζήτημα για όλους τους πολίτες των εραστών της Τουρκίας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δωρεάν Ιδιωτική, δίπλα στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης και σώζοντας ότι βρίσκονται πίσω, “για να υπερασπιστεί τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για να υπερασπιστεί. Υπεράσπιση της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης, για να υπερασπιστεί την εικόνα του κόσμου της σύγχρονης Δημοκρατίας της Τουρκίας. Όλοι μαζί αυτή η άμυνα, στα ίδια κεφάλαια, ο ένας στον άλλο, με περηφάνια, θα συνεχίσουμε με πείσμα και αγάπη. ” Μίλησε με τη φόρμα.

“ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ”

Μιλώντας εξ ονόματος των βουλευτών της CHP, ο Αντιπρόεδρος της CHP Gülizar Bicer Karaca υποστήριξε ότι η απόσυρση από τη σύμβαση με την προεδρική απόφαση ήταν αντισυνταγματική, νομικά και στη συνείδηση ​​της κοινωνίας.

Υπενθυμίζοντας ότι υπέβαλαν την αίτηση εκ μέρους της Ομάδας CHP, η Καράκα δήλωσε ότι η απόσυρση από τη σύμβαση δεν αφορά μόνο τις γυναίκες.

Η φωνή αναμένει να σταματήσει την εκτέλεση του Ανώτατου Χαν, “η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης εξακολουθεί να ισχύει. Η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας στο κρέας του έθνους στο νομοθετικό σώμα αντιπροσωπεύει τη θέληση του Νο. 5251 τέθηκε σε ισχύ. η ισχύς αυτού του νόμου, τα μεσάνυχτα με απόφαση «αποχωρώ από τη Σύμβαση» δεν αναφέρεται τόσο στη νομική βιβλιογραφία όσο και στη συνείδηση. ” Μίλησε με τη φόρμα.

“ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ”

Δηλώνοντας ότι οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου δεν φρόντισαν τα θύματα μετά την απόφαση υπαναχώρησης από τη σύμβαση, η Καράκα ισχυρίστηκε ότι, ως εκ τούτου, απαιτείται αναστολή της εκτέλεσης.

Ο Gülizar Biçer Karaca δήλωσε ότι ο Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Derya Yanık, χρησιμοποίησε τις εκφράσεις «ο κύριος νόμος για την πρόληψη κάθε είδους βίας» σχετικά με τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης στο παρελθόν και ζήτησε τόσο από το Συμβούλιο της Επικρατείας όσο και από το Συνταγματικό Το Δικαστήριο θα αποφασίσει ότι η συμφωνία εξακολουθεί να ισχύει και η απόφαση απόσυρσης είναι λανθασμένη.

.Source