Η Christina Psalti αποκαλύπτει ποιος … | Δημοσιογράφος Κύπρος

“Το όμορφο μικρό αγόρι στη φωτογραφία είναι ο σύζυγός μου, ο πατέρας της κόρης μου, ο οποίος είναι ίδιος με την κόρη μου … ή η κόρη μου είναι η ίδια με τον πατέρα της …”

Η Christina Psalti πήρε στο λογαριασμό της στο Instagram μέσω του προσωπικού της προφίλ.

Το 2020 ήταν μια υπέροχη χρονιά για την ηθοποιό, καθώς η κόρη της ζωντανεύει, το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Αυτή είναι η νέα σχέση της Christina Psalti. Μετά το θάνατο του Στατή, χαμογελά και πάλι λόγω αγάπης.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Ψαλτή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συζύγου της όταν ήταν ακόμη νέος, έγραψε: “Λατρεύω τη χρονιά που πέρασε γιατί μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου … την υγιή, όμορφη κόρη μου.

Με δίδαξε να συγχωρώ .. αλλά να σβήνω από τη ζωή μου για πάντα τους ανθρώπους που με απογοήτευσαν վել վել να προχωρήσω .. αυτή είναι η ζωή … αλλά η ζωή έχει πολλές ομορφιές ω, διατηρώ αυτές τις ομορφιές live Ζω γι ‘αυτό … Είμαι ευγνώμων στον Θεό. στο υπέροχο κάρμα μου στο σύμπαν που είχα և Έχω αυτό που ήθελα, want Θέλω πάρα πολύ στη ζωή μου … ή είμαι ευγνώμων που θέλω όλα όσα έχω.

Εύχομαι և Πιστεύω σε ένα ακόμα πιο όμορφο και υγιές 2021 με αμέτρητα χαρούμενα χαμόγελα, όπως η κόρη μου. Το όμορφο μικρό αγόρι στη φωτογραφία είναι ο σύζυγός μου և ο πατέρας της κόρης μου … που είναι ίδιος με την κόρη μου … ή η κόρη μου είναι η ίδια με τον πατέρα της .. !! »

Source