Η CIM συγχαίρει το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου

Το Cyprus Marketing Institute συγχαίρει το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου για το “34Σε: Πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο “από τον έγκυρο Οδηγό Πανεπιστημίου Guardian. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου έχει σημειώσει 23 θέσεις στη διεθνή κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2020, αποδεικνύοντας τη σημαντική του ανάπτυξη. Αυτό το ίδρυμα είναι ένα από τα πιο διάσημα στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, γι ‘αυτό είναι μεγάλη τιμή για την CIM, η οποία είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου του Δυτικού Λονδίνου από το 2011.

Η συνεργασία μεταξύ CIM και UWL αφορά την προσφορά δύο προπτυχιακών ακαδημαϊκών προγραμμάτων. BA (Hons) Business Research Marketing (3 χρόνια) և BA (Hons) Λογιστική և Χρηματοοικονομικά (3 έτη) καθώς και 1 διδακτορικό στο MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα στη Λευκωσία և Λεμεσού. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μεγαλύτερη επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του Βρετανικού Πανεπιστημίου Κύπρου και ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2011.

Τα ακόλουθα έχουν αποφασιστεί, μεταξύ άλλων, σχετικά με αυτήν την πολύ σημαντική γιορτή επετείου.

  • Αξιωματούχοι από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου θα λάβουν μέρος στην ετήσια σύνοδο κορυφής CIM 2021.

  • Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Κύπρο προς τιμήν των φοιτητών και των αποφοίτων των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου του Δυτικού Λονδίνου.

  • Το “Business Breakfast” θα διοργανωθεί για τους διευθύνοντες συμβούλους των κυπριακών εταιρειών παρουσία του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου του Δυτικού Λονδίνου.

  • Μια αντιπροσωπεία φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, που σπουδάζει στην Κύπρο, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συμμετάσχει σε μια εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο προς τιμήν της συνεργασίας του με το Κυπριακό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ.

  • Τον Ιούνιο του 2021, μια λαμπρή τελετή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας στο σπίτι του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή.

  • Θα δοθούν 10 υποτροφίες σε Κύπριους πολίτες.

Η συνεργασία μεταξύ του Κυπριακού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ και του Πανεπιστημίου του Δυτικού Λονδίνου στο Brexit είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο με προσιτή εκπαίδευση χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Source