Η Cyprus Investment and Securities Corporation LLC (CISCO) έχει ανακηρυχθεί η Καλύτερη Ομάδα Διεθνών Επενδυτικών Τραπεζών Κύπρου του 2020.

Βραβεύτηκε από την Capital Finance International

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Το περιοδικό Capital Finance International (cfi.co) ονόμασε τη CISCO ως την «Καλύτερη Ομάδα Διεθνών Επενδύσεων στην Κύπρο 2020».

Κάθε χρόνο, το CFI απονέμει βραβεία σε ιδιώτες և οργανισμούς που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη և δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους. Τα βραβεία αναγνωρίζουν την αριστεία, ξεχωρίζουν άτομα ή οργανισμούς για τα επιτεύγματά τους και εμπνέουν άλλους.

Σχολιάζοντας το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CISCO Δρ Κλεανίτης Χανδριώτης είπε: Αυτό το βραβείο δίνει στην ομάδα μας την ώθηση να αγωνιστεί για το υψηλότερο καθώς συνεχίζουμε να παραμένουμε στο ξυράφι για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. “Η επιλογή από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εξωτερικό ίδρυμα δείχνει ότι η αξιολόγηση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας δεν γνωρίζει όρια.”

Σε μια δήλωση, η CFI επαίνεσε τη CISCO, θυγατρική του κορυφαίου τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της Κύπρου, για το διάσημο και ταλαντούχο προσωπικό της. Η CFI είπε ότι η CISCO έχει γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης στον τομέα της, στην πραγματικότητα ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών αυτής της κλίμακας στην Κύπρο. Σημειώνοντας ότι η CISCO έχει μια επαγγελματικά ενεργή ομάδα, η CFI ανέφερε συγκεκριμένα την διαδικτυακή πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών της εταιρείας με πρόσβαση σε υπηρεσίες από κινητές εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

CISCO

Λεωφόρος Κερύνειας 97, Πλατύ Αγλαντζιά, Λευκωσία 2113

Τηλ. +357 22 121700, Φαξ: +357 22 123740

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] | Ιστοσελίδα: cisco-online.com.cy

CFI.co / Ιστοσελίδα: cfi.co.

Βραβεύτηκε από την Capital Finance International

Το περιοδικό Capital Finance International (cfi.co) ονομάστηκε CISCO “Ομάδα Διεθνών Καλύτερων Επενδυτικών Τραπεζών Κύπρου”.

Κάθε χρόνο, το CFI απονέμει βραβεία σε ιδιώτες և οργανισμούς που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη նեն δημιουργούν υπεραξία για όλους τους ενδιαφερόμενους. Τα βραβεία αναγνωρίζουν την αριστεία, ξεχωρίζουν άτομα ή οργανισμούς για τα επιτεύγματά τους και εμπνέουν άλλους.

Σχολιάζοντας το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CISCO Δρ. Κλέντσης Χανδριώτης είπε: Αυτό το βραβείο ενθαρρύνει την ομάδα μας να αγωνιστεί για το υψηλότερο επίπεδο καθώς συνεχίζουμε να παραμένουμε στο κέντρο του ξυραφιού για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. “Η επιλογή από μια διεθνώς αναγνωρισμένη, εγκατεστημένη στο εξωτερικό εγκατάσταση δείχνει ότι η αξιολόγηση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας δεν γνωρίζει όρια.”

Σε μια δήλωση, η CFI επαίνεσε τη CISCO, θυγατρική του κορυφαίου τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της Κύπρου, για το διάσημο και ταλαντούχο προσωπικό της. Η CFI είπε ότι η CISCO έχει γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης στον τομέα της, στην πραγματικότητα ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών αυτής της κλίμακας στην Κύπρο. Σημειώνοντας ότι η CISCO χρησιμοποιεί μια ομάδα ενεργών επαγγελματιών, η CFI ανέφερε συγκεκριμένα την διαδικτυακή πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών της εταιρείας με πρόσβαση σε υπηρεσίες από εφαρμογές για κινητές συσκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

CISCO

Λεωφόρος Κερύνειας 97, Πλατύ Αγλαντζιά, Λευκωσία 2113

Τηλ. +357 22 121700, Φαξ: +357 22 123740

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] | Ιστοσελίδα: cisco-online.com.cy

CFI.co / Ιστοσελίδα: cfi.co.

Source