Η Emirates προσφέρει διπλά μίλια στους πελάτες της

Σε: Emirates and flydubai Emirates Skywards Award Award Program, ξεκίνησε μια μοναδική προσφορά για να βοηθήσει τα μέλη της να επικοινωνήσουν όσο υψηλότερο το επίπεδο τόσο πιο γρήγορα, Τα μέλη του: Εμιράτα Skywards: κερδίζετε αυτόματα διπλό μίλι και για τις 2 εταιρικές πτήσεις Για κρατήσεις από 1 Απριλίου έως 30 Ιουνίου, για ταξίδια από 1 έως 20 Απριλίου 2021. *

Οι πελάτες θα πρέπει επίσης να επωφεληθούν από την προσφορά ήδη εγγραφείτε ή τα Emirates Skywards να εγγραφείτε έως τις 30 Ιουνίου 2021. Τα μέλη έχουν τώρα την ευκαιρία να ανέβουν γρηγορότερα և για να ανοίξετε ένα ευρύ φάσμα παροχών και ανταμοιβών.

Η προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε εισιτήριο, ανεξάρτητα από τον τύπο της θέσης, αγοράστηκαν για ταξίδια με την Emirates ή το flydubai κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, βοηθώντας τα μέλη να κερδίσουν γρήγορα αρκετά μίλια για να ανέβουν. Για παράδειγμα, ένα επίπεδο μέλος Μπλε: μπορεί να αναβαθμίσει և να γίνει ασημένιο μέλος του προγράμματος Skywards. Κατά συνέπεια, το μέλος Silver Level μπορεί να αναβαθμιστεί για να γίνει Gold member.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά επισκεφθείτε emirates.com/ae/english/special-offers/

Πρόγραμμα επιβράβευσης προσφέρει τέσσερα επίπεδα συμμετοχής. Μπλε, ασήμι, χρυσό և πλατίνα. Κάθε επίπεδο για: προσφέρει αποκλειστικά οφέλη և οφέλη όπως είσοδος στον χώρο ανάπαυσης, προτεραιότητα κατά τη συνεδρίαση, αποκλειστικοί υπολογισμοί εισόδου, δωρεάν επιλογή θέσεων և πολλά περισσότερα.

Κερδίστε περισσότερα μίλια Skywards και απολαύστε εξαιρετικές ανταμοιβές

Εκτός από την απόκτηση διπλών μιλίων, τα μέλη θα εξακολουθούν να μπορούν να κερδίζουν μίλια Skyward σε διαφημιστικές πτήσεις. Τα μίλια Skyward μπορούν να εξαργυρωθούν για ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών, όπως αναβαθμίσεις, διαμονή σε ξενοδοχεία και μια μοναδική εμπειρία.

Προσφέροντας στα μέλη μεγαλύτερη ευελιξία և επιλογές

Με περισσότερα από 27 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, η Emirates Skywards Rewards συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της μοναδικές προτάσεις αξίας, ασύγκριτες ανταμοιβές και πρωτότυπες προσφορές. Νωρίτερα φέτος, το πρόγραμμα βραβείων ήταν ένα από τα πρώτα, αν όχι τα πρώτα, στον κόσμο που προσέφερε στα μέλη του μια γενναιόδωρη παράταση του επιπέδου τους έως το 2022. μίλια, η οποία λήγει τον Απρίλιο του 2020 έως το 2021.

Επισκεφτείτε το Emirates Skywards για περισσότερες πληροφορίες emirates.com/skywards.

Source