Η Etihad Airways αποκαλύπτει νέο βίντεο ασφαλείας που παρουσιάζει το Λούβρο Αμπού Ντάμπι

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των ΗΑΕ, παρουσίασε ένα νέο βίντεο ασφαλείας, που γυρίστηκε σε τοποθεσία στο Λούβρο Αμπού Ντάμπι, για να δώσει στους επιβάτες σε όλο τον κόσμο, μια ματιά για τα αξιοθέατα που έχει η πρωτεύουσα.

Ο Terry Daly, εκτελεστικός διευθυντής μάρκας και μάρκετινγκ εμπειρίας επισκεπτών, η Etihad Airways είπε: «Το βίντεο ασφαλείας μας χρειάστηκε ανανέωση, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για μηνύματα ασφαλείας λόγω του Covid Αυτό το νέο βίντεο υπερβαίνει τον κύριο σκοπό του να εκπαιδεύει τους επισκέπτες για βασικές πληροφορίες ασφάλειας, αντικατοπτρίζει επίσης την επωνυμία και την προσωπικότητά μας, αξιοποιώντας παράλληλα τα καλύτερα του όμορφου σπιτιού μας, το Αμπού Ντάμπι. “

Το βίντεο γυρίστηκε στο Λούβρο του Αμπού Ντάμπι, με το ίδιο το πλήρωμα καμπίνας της Etihad να δείχνει χαρακτηριστικά ασφαλείας του αεροσκάφους και άλλους υπαλλήλους της Etihad ως φιλοξενούμενοι.

Το νέο βίντεο ασφαλείας της Etihad θα κυκλοφορήσει σταδιακά ξεκινώντας από το Boeing 787 Dreamliners της αεροπορικής εταιρείας τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

.Source