Η Gaijin Entertainment φέρεται να χρηματοδοτεί μαχητές DPR. Η Asetek στο IP Deal με συσκευές γρανίτη

Gaijin Entertainment

Το Ημερήσιο Digest του TheGamingEconomy σας φέρνει τις κυρίαρχες επιχειρηματικές ιστορίες στα παιχνίδια Στις σημερινές ειδήσεις: η Gaijin Entertainment φέρεται να χρηματοδοτεί μαχητές του DPR. Η Asetek στο IP ασχολείται με Granite Devices. και η Microsoft ζητεί διαιτησία στην αγωγή παρακμής Xbox.

Η Gaijin Entertainment φέρεται να χρηματοδοτεί μαχητές του DPR

Η Gaijin Entertainment, γνωστή για τους τίτλους πυροβολισμών MMO War Thunder, Crossout και Star Conflict, φέρεται να υποστηρίζει ενεργά την αυτοαποκαλούμενη ομάδα αντιφρονούντων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) στην αμφισβητούμενη ουκρανική επαρχία Donechyna. Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αρχικά από το MIL.IN.UA, το στούντιο που εδρεύει στην Κύπρο έχει χρηματοδοτήσει πολλά βίντεο του καναλιού Krupnokalibernyy Perepolokh (“Large-Bore Mayhem”), το οποίο δοκιμάζει παράνομα ρωσικό και κατασχεμένο ουκρανικό στρατιωτικό εξοπλισμό στους κατεχόμενους. περιοχή, με ενσωματωμένη διαφήμιση για το War Thunder και το Crossout που εμφανίζονται σε όλα τα βίντεο. Τα ορυχεία PMN-2, τα οποία απαγορεύονται σύμφωνα με τους όρους της Συνθήκης της Οτάβα του 1997, συγκαταλέγονται μεταξύ των όπλων που δοκιμάστηκαν από το κανάλι.

Μαζί με την αύξηση των ανησυχιών σχετικά με τα πρότυπα της διαφήμισης βιντεοπαιχνιδιών, η εμπορική υποστήριξη για το κανάλι υπογραμμίζει για άλλη μια φορά ζητήματα ασφάλειας επωνυμίας στο YouTube, το οποίο στο παρελθόν είδε μια σειρά από κορυφαίες μάρκες να αποσύρουν τις δαπάνες από την πλατφόρμα που ανήκει στην Google το 2017 μετά από πολλές περιπτώσεις διαφημίσεων μονάδες που λειτουργούν ενάντια στο εξτρεμιστικό και καταχρηστικό περιεχόμενο. Μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας Incorporated Society of British Advertisers (ISBA) το 2019, η Nishma Robb της Google δήλωσε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας μπορεί ποτέ να μην μπορεί να εγγυηθεί «100% ασφάλεια» στο YouTube.

Η Asetek στο IP ασχολείται με τις συσκευές γρανίτη

Γρανίτης Asetek

Ο πάροχος λύσεων ψύξης υγρών Asetek ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει λογισμικό, συμβουλευτικές υπηρεσίες και IP υλικού από την Granite Devices Inc. με συνολικό τίμημα 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (5,0 εκατομμύρια λίρες), κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ μετρητών και μετοχικού κεφαλαίου που εκδόθηκε πρόσφατα. Τα αποκτηθέντα ακίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την άμεση υποστήριξη του τμήματος Gaming and Enthusiast της εταιρείας που εδρεύει στο Aalborg, με επικεφαλής την Asetek eSports Academy και παρακολουθεί στενά την εξαγορά της βρετανικής εταιρείας UltimateGameTech τον Νοέμβριο για περίπου 1 εκατομμύριο λίρες.

Ο André Sloth Eriksen, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Asetek, σχολίασε: «Καθώς αναπτύσσουμε την eSport Academy, βλέπουμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες να αναδύονται μέσα στην Gaming και την Ενθουσιώδη επιχείρηση μας. Αυτές οι ευκαιρίες μας οδήγησαν να ενισχύσουμε την τεχνογνωσία και την IP μας για να αναπτύξουμε περαιτέρω τη θέση μας και την προσφορά προϊόντων σε ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς. Η τεχνογνωσία και το IP που προσθέτουμε τώρα είναι εξαιρετικά συμπληρωματικά των καθιερωμένων δυνατοτήτων και της θέσης μας σε ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, λογισμικά και μηχανολογικά συστήματα και θα επιτρέψουν σημαντικά ταχύτερα την αγορά με μια σειρά νέων προϊόντων. ”

Η Microsoft καλεί για διαιτησία στην αγωγή παρακμής Xbox

Microsoft

Η Microsoft υπέβαλε πρόταση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ για να επιβάλει τη διαιτησία στην αγωγή εναντίον της σχετικά με τη μετακίνηση ζητημάτων που επηρεάζουν τους ελεγκτές του Xbox, μεταφέροντάς την από μια δικαστική δίκη σε έναν ανεξάρτητο κριτή. Σύμφωνα με την αρχική αγωγή, η οποία τροποποιήθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ήταν γνωστό από τη Microsoft ένα σφάλμα στο ποτενσιόμετρο του χειριστηρίου που προκαλούσε ακούσια κίνηση του χρήστη, με την εταιρεία να συνεχίζει να χρεώνει για επισκευές παρά το γεγονός ότι γνώριζε το ελάττωμα. Ένα παρόμοιο αίτημα διαιτησίας από τη Nintendo στην αγωγή κατηγορίας που περιλάμβανε τους ελεγκτές Joy-Con της χορηγήθηκε τον Μάρτιο του 2020.

Το έγγραφο αγωγής, όπως προβάλλεται από το Video Games Chronicle, αναφέρει: «Οι ενάγοντες συμφώνησαν επανειλημμένα να μην ασκήσουν τέτοια αγωγή στο δικαστήριο. Αντίθετα, συμφώνησαν στη Συμφωνία Υπηρεσιών της Microsoft («MSA») και σε συμφωνίες εγγύησης στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα επιλύσουν διαφορές σε ατομική βάση χρησιμοποιώντας μια φιλική προς τον καταναλωτή διαδικασία ενώπιον της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας («AAA»). Ο ομοσπονδιακός νόμος περί διαιτησίας απαιτεί την επιβολή αυτών των συμφωνιών. “

Source