Η GAU προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Girne American University (ΓΑ), Συντονιστής προώθησης και μάρκετινγκ Κύπρου και Τουρκίας moonlight Karababulut Συντονιστής προώθησης και μάρκετινγκ εικονίδιο στο πρόγραμμα στο οποίο παρακολούθησαν τον Erdal teleivzyo ΓΑΈκαναν εξηγήσεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα των σπουδών, των υποτροφιών και των ευκαιριών εκπαίδευσης.

Κάνοντας δηλώσεις σχετικά με την ηλεκτρονική εκπαίδευση, Erdal; «Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν με την πανδημία με τις λιγότερες ζημιές. ΓΑΈχουμε λάβει μέτρα από την αρχή.

Μετά την πρώτη διαδικασία που ξεπεράσαμε, μεταβείτε στο υβριδικό εκπαιδευτικό σύστημα από τη δεύτερη θητεία. Εκτός από την διαδικτυακή εκπαίδευση, συνεχίζουμε να παρέχουμε εκπαίδευση σε φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη με το μοντέλο υβριδικού εκπαιδευτικού συστήματος. Ήμασταν ένα πανεπιστήμιο με μια πολυσύχναστη πανεπιστημιούπολη 18.000 φοιτητών. Τα μάτια μας πάντα αναζητούσαν τους μαθητές μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου », είπε.

Κάνοντας δηλώσεις σχετικά με τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα και το νέο ακαδημαϊκό έτος, Erdal. «Πιστεύω ότι η διαδικτυακή εκπαίδευση είναι ένα πλεονέκτημα για τους μαθητές. Εκτός αν η διαδικτυακή εκπαίδευση φαίνεται να συμβαίνει σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Σε αυτήν τη διαδικασία, όχι μόνο ακαδημαϊκοί αλλά και στην Τουρκία και την ΤΔΒΚ, ίσως είμαστε σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς σε πανεπιστήμια σε διάφορα μέρη του κόσμου, θα μπορέσουμε να επωφεληθούμε στο μέλλον. Οι μαθητές μας, που είναι απόφοιτοι και έχουν εφαρμόσει μαθήματα, έχουν αρχίσει να έρχονται στο νησί. Θα ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία μαζί τους και θα προετοιμάσουμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Ελπίζουμε ότι όλα τα μέτρα θα ληφθούν στην ΤΔΒΚ, θα φέρουμε τους μαθητές μας στο νησί με έναν υγιή τρόπο τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσουμε την πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση ».

“Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΔΒΚ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ”

Ο Karabulut, ο οποίος έκανε δηλώσεις σχετικά με τις διαδικασίες προώθησης του πανεπιστημίου στην ΤΔΒΚ κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας · «Με την πανδημία, ξεκινήσαμε τη διαδικτυακή διαδικασία. Πραγματοποιήσαμε όλες τις συναντήσεις μας στο πλαίσιο των Εισαγωγών σε διαδικτυακές πλατφόρμες με τους δασκάλους και τους μαθητές μας.

ΓΑΔίνοντας πληροφορίες σε μαθητές που σκέφτονται να επιλέξουν να πάνε στο Karabulut. «Είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε φοιτητές από 135 διαφορετικές χώρες στο πανεπιστήμιο μας, να έχουμε ακαδημαϊκούς από 43 διαφορετικές χώρες, να έχουμε τους φοιτητές μας να σπουδάζουν στη διεθνή πλατφόρμα και να σπουδάζουμε μαζί με φοιτητές από διαφορετικά τμήματα και χώρες. Είναι ένα από τα προνόμια να βρίσκεστε στην Κερύνεια, την πιο όμορφη πόλη της Κύπρου, λόγω της τοποθεσίας μας.

“Η ΠΡΩΤΗ 20 ΠΡΟ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ 50% ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ”

Κάνοντας δηλώσεις σχετικά με την Ιατρική Σχολή, Erdal. «ΓΑ Η Ιατρική Σχολή ήταν μια διαδικασία που στέφθηκε το 35ο έτος μας. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την υποδομή εδώ και πολύ καιρό και τώρα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προετοιμασίες μας, όπως το κτίριο μορφολογίας και τα ερευνητικά εργαστήρια. Θέλουμε επίσης να είμαστε μέρος μιας πρόσφατα συμπληρωμένης άδειας για την Τουρκία “, είπε.

Σκοτεινό σύννεφο; «Είμαστε επίσης πολύ τιμή που η Ιατρική Σχολή βρίσκεται στο σώμα του πανεπιστημίου μας. Οι φοιτητικές μας εφαρμογές έχουν ξεκινήσει τώρα. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί εξέταση υποτροφιών για φοιτητές που θα εγγραφούν στη Ιατρική Σχολή. Οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν προ-αιτήσεις. 50% ευκαιρίες υποτροφιών συνεχίζονται για τις πρώτες 20 προ-αιτήσεις. Υπάρχει μια έντονη εφαρμογή και τώρα είμαστε πάνω από 20 εφαρμογές. Θέλουμε ακόμα οι μαθητές μας να συνεχίσουν να κάνουν τις αιτήσεις τους. Επειδή κάθε μαθητής θα αξιολογηθεί ατομικά και ως αποτέλεσμα, θα επιστρέψουμε στους μαθητές ξανά και θα τους ενημερώσουμε.

Η Ιατρική Σχολή είναι ένα εξάχρονο τμήμα, οι φοιτητές περνούν συνολικά 5 χρόνια. ΓΑΣύμφωνα με τη συμφωνία που έχουμε συνάψει με το Πανεπιστήμιο Mersin, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τον τελευταίο χρόνο στο Mersin University Research Hospital ».

«ΓΑ 2021 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 24-26-27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ “

Σκοτεινό σύννεφο, ΓΑ Στη δήλωσή του σχετικά με τις εξετάσεις υποτροφιών και κατάταξης του 2021, «Οι εξετάσεις υποτροφιών απευθύνονται σε πολίτες της ΤΔΒΚ, η ΤΔΒΚ που ολοκλήρωσε τέσσερα χρόνια εκπαίδευσης γυμνασίου στην ΤΔΒΝ Οι πολίτες του 3ου κόσμου και οποιοσδήποτε είναι πολίτης της τρίτης χώρας μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις υποτροφιών μας. “Θα είναι μεταξύ 24-26-27 Απριλίου.”

Επίσης, ΓΑ Δηλώνοντας ότι η προθεσμία για την Εξέταση Κατάταξης Υποτροφιών 2021 είναι Πέμπτη 22 Απριλίου, ο Karabulut δήλωσε ότι οι αιτήσεις εξετάσεων. Δήλωσε ότι θα γίνει στη διεύθυνση kibrisaday.gau.edu.tr. Για λεπτομερείς πληροφορίες και λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 0850 6502000, τη γραμμή πληροφοριών Whatsapp στο 0548 8708717 ή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

«ΓΑ«ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ»

Κάνοντας δηλώσεις σχετικά με το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, Erdal. «Τα μέτρα που έχουν ληφθεί με το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα όσον αφορά τη διεθνοποίηση είναι πολύ σημαντικά. Είναι πιο σημαντικό να το συνδυάσω με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, ειδικά για φοιτητές που είναι στην ΤΔΒΚ και δεν μπορούν να πάνε στο εξωτερικό λόγω της πανδημίας ή που λένε ότι μπορώ να αναβάλω τα μαθήματά μου στην ΤΔΒΚ και να μετρήσω τον επόμενο χρόνο. Η Αριζόνα είναι μία από τις ΓΑΠροτίμησε να “

“ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TIKTOK 3 ΜΑΐΟΥ”

Στη δήλωσή του σχετικά με τον διαγωνισμό TikTok που πραγματοποιήθηκε για μαθητές 12ης τάξης που σπουδάζουν στα Λύκεια TRNC, ο Karabulut είπε: «Προτείνουμε τον διαγωνισμό« Creative TikTok »προκειμένου να δημιουργήσουμε μια πηγή κινήτρων για τους μαθητές και να αυξήσουμε τις ικανότητές τους κατά τη διάρκεια της προκλητικής διαδικασίας Πανδημίας Covid-19. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, όπου το έντυπο αίτησης πρέπει να συμπληρωθεί πλήρως, πρέπει να αποσταλεί το πιστοποιητικό φοιτητή και το βίντεο που ζητήθηκε για το διαγωνισμό “έως τις 3 Μαΐου, οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να τοποθετήσουν ένα σύνδεσμο βίντεο στον λογαριασμό τους” TikTok “στο την επίσημη ιστοσελίδα του gau.edu.tr. πρέπει να τις φορτώσουν στη σχετική περιοχή που θα τη λάβει ».

.Source