Η Harmancı λαμβάνει την Ένωση Γυναικών του Πανεπιστημίου και το Başkent Lions Club

Ο Πρόεδρος του τουρκικού Δήμου Λευκωσίας (NTM) Μεχμέτ Χαρμάνκι δέχθηκε την Ένωση Γυναικών του Τουρκικού Πανεπιστημίου Κύπρου και την Λέσχη Λευκωσίας Başkent Lions.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών του Πανεπιστημίου Berna Y. Özdoğa, Διευθυντής Εξωτερικών Σχέσεων Dr. Οι Ferdiye E. Reynier, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Gülden P. Küçük και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Başkent Lions Club Gülçin Erkmen ήταν παρόντες.

Ο Berna Y. Özdoğa, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών του Πανεπιστημίου, δήλωσε ότι θα ήταν πολύ χαρούμενοι να ενεργήσουν από κοινού με τον δήμο σε αυτό το σημείο, μεταφέροντας τις μελέτες και τα έργα τους στον Δήμαρχο Harmancı στην ομιλία του κατά την επίσκεψη. Ο Özdoğa δήλωσε ότι η NTM και ο δήμαρχος Harmancı αποδίδουν μεγάλη σημασία στη συνεργασία ανά πάσα στιγμή και τους ευχαριστούν για την υποστήριξή τους.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του NTM Mehmet Harmancı δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος Γυναικών του Τουρκικού Πανεπιστημίου Κύπρου και η Λέσχη Λευκωσίας Capital Lions έχουν πραγματοποιήσει σημαντικά έργα και είναι πάντα ανοιχτά σε κάθε είδους συνεργασία από εδώ και στο εξής.

Ο Πρόεδρος Harmancı πρόσθεσε επίσης ότι θα είναι ευτυχείς να πραγματοποιήσουν κοινά έργα με τον Σύνδεσμο Γυναικών του Τουρκικού Πανεπιστημίου Κύπρου και το Başkent Lions Club, όπως και στο παρελθόν, καθώς και με όλες τις άλλες ενώσεις, ιδρύματα, οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Source