Η Herbalife Nutrition υποστηρίζει την πρωτοβουλία “We Run with Our National”. – Αθλητισμός

Πρόκειται για δράση KOEAS για την αύξηση του δημοσίου ενδιαφέροντος για τα επερχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ΓΔ στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αθλητισμού στην Κύπρο στις 19-20 Ιουνίου, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους Κύπριους αθλητές στις προσπάθειές τους. για διαφοροποίηση τον Ιούνιο.

Η Herbalife Nutrition είναι υποστηρικτής του προγράμματος, το οποίο στοχεύει να καλύψει συνολικά 9.251 χιλιόμετρα από τον μέσο Κύπρο τον Απρίλιο, που είναι συμβολικός αριθμός καθώς αντιστοιχεί στο τετραγωνικό χιλιόμετρο του νησιού, υποστηρίζοντας έτσι τους αθλητές. Το ελαφρύ κομμάτι της εθνικής ομάδας.

Για το πρόγραμμα “We Run Together with Our National”, η ΚΟΕΑΣ καλεί κάθε Κύπριο πολίτη που περπατά ή τρέχει καθημερινά να “επενδύσει τα μίλια του” σε μια συντονισμένη προσπάθεια υποστήριξης της εθνικής σιδηροδρομικής ομάδας. Με τη χρήση του KOEAS, οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί և να ανακοινώσει τη συμμετοχή του, δεσμευμένος να καλύψει απόσταση 5 ή 10 χιλιομέτρων. Τα τελευταία χιλιόμετρα του μήνα θα αυξηθούν και θα φθάσουν τα 9251 χιλιόμετρα ομαδικά.

Το εικονικό τρέξιμο ξεκινά το 2021. Τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 τελειώνει. Στις 2 Μαΐου.Τρέχουμε μαζί με τον Εθνικό μας! »Στο Facebook.

Source