Η IB επεκτείνει το δίκτυό της στην καρδιά της γερμανικής ναυτιλίας

Ο ιταλικός όμιλος IB από τη Rapallo, πρωτοπόρος στο λογισμικό ελέγχου επιδόσεων και λειτουργίας πλοίων, άνοιξε ένα πλήρως λειτουργικό υποκατάστημα στην καρδιά της γερμανικής ναυτιλίας.

Αυτό το νέο τεχνικό και εμπορικό γραφείο εγκαινιάστηκε στο Leer της Κάτω Σαξονίας, το οποίο υπό την επωνυμία InfoShip Gmbh, πρόκειται να αναπτύξει και να διαθέσει στην αγορά το λογισμικό του InfoShip στη Γερμανία, καθώς και σε άλλες χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
Ως αποτέλεσμα μιας εμπορικής αναταραχής που έφερε μια ομάδα τεχνικών που έχουν ήδη εξειδικευτεί στο θέμα υπό την αιγίδα της IB, το επιχειρησιακό κέντρο Leer πρόκειται να γίνει μέρος του διεθνούς δικτύου IB.

Το τελευταίο περιλαμβάνει την Κύπρο (όπου το λογισμικό βαφτίστηκε πρόσφατα ως ένα από τα πιο καινοτόμα δωμάτια ελέγχου στη Μεσόγειο), το γραφείο της Κοπεγχάγης και το κέντρο κρουαζιέρας στο Μαϊάμι.

Η IB, με επικεφαλής τον Giampiero Soncini, και πρόσφατα μέρος του νορβηγικού ομίλου Arribatec που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Όσλο, δεν κρατά κανένα μυστικό της στρατηγικής επέκτασής του στην αγορά της Άπω Ανατολής όπου αναμένεται να ανοίξουν επιχειρησιακές βάσεις σε στρατηγικούς τομείς της ναυτιλίας.
Πηγή: IB

Source