Η Ina Ina Kutselini βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ανάβουν λουλούδια και κεριά στο γραφείο του George Karajvaz Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν με την Ina Kucelini

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Zina Kutselini, στενή συνεργάτης του George Vor Karayvaz, σοκαρίστηκε μετά την είδηση ​​για τη δολοφονία του διάσημου δημοσιογράφου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του nassosblog.gr, ο οικοδεσπότης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον George Orj Karayvaz κάθε μέρα στην εκπομπή “uth smarts with Zina”, μένει κλειδωμένος στο καμαρίνι της, κλαίει συνεχώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οικοδεσπότης είχε μια τεράστια αδυναμία στη φωλιά, παρά τις «κακές πλευρές» του στον αέρα. Εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για το έργο του και σεβόταν για τα χρόνια του.

Στην πραγματικότητα, ο οικοδεσπότης βρίσκεται στο κανάλι μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, ακυρώνοντας όλα τα ραντεβού της.

Φυσικά, δεν είναι ο μόνος σε κατάσταση σοκ, καθώς ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του σόου δεν μπορεί να πιστέψει ότι πριν από λίγες ώρες είπε αντίο στη φωλιά του Τζορτζ το σαββατοκύριακο, κανένας από αυτούς δεν πίστευε πώς θα έβλεπαν αυτόν. Τελευταία φορά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν με την Ina Kucelini

Στην πραγματικότητα, η τελευταία εμφάνιση του Karayvaz εμφανίστηκε λίγο πριν από τη δολοφονία του στην εκπομπή “uth’s smarts with Zina”.

Το τελευταίο πρόγραμμα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της παράστασης ήταν για ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τους Παν-Αρμενίους τις τελευταίες ημέρες: τον διπλό φόνο δύο αδελφών στη Μακρινίτσα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις επίσημες πληροφορίες που ζήτησε η αστυνομία για την υπόθεση.

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο George Vor Karayvaz εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου, υπάρχει εντολή εισαγγελέα να διενεργήσει ψυχιατρική εξέταση του κατηγορουμένου για τον διπλό φόνο, κατόπιν αιτήματος της συζύγου του. Μεταφέρθηκε σε ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε εντολή να διατηρήσει την τελική του γνώμη για υποχρεωτική ή μη υποχρεωτική νοσηλεία.

Δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τότε. Ο δημοσιογράφος επικρίνει τις αρχές, σημειώνοντας τις αδυναμίες.

«Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τη μνήμη αυτής της γυναίκας, επειδή είχε ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις την είδε έξω από το σπίτι, ενημέρωσε για την άμεση δράση. “Συνειδητοποίησε ότι ήθελε να τους σκοτώσει”, είπε στην εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source